@luso dziek!
@PELIKAN
O ile pamietam sciagałem jakiś zafarb z nich i lekko tęczówkę wyciągałem. Białek z zasady nie ruszam. ogólnie ma dziewczyna wielkie ślepia.
Wersja do druku
@luso dziek!
@PELIKAN
O ile pamietam sciagałem jakiś zafarb z nich i lekko tęczówkę wyciągałem. Białek z zasady nie ruszam. ogólnie ma dziewczyna wielkie ślepia.
Zacząłem oglądać zdjęcia od końca - świetna galeria!
@draco
Mam nadzieję, że poziom się nie zniża :)
Znajomość obróbki cyfrowej opanowana do perfekcji. No, może poza drobnymi wpadkami typu końcówka noska córeczki z 2 zdjęcia ;-)
Nie ujmuję także mistrzowskiej ręki.
Ja jestem świeżak i nie czepiam się tego stylu ale dla mnie za mało tutaj prawdziwości.
Pozdrawiam.
@Bobby Peru
Z pewnością są skazy i niedoróbki na zdjęciach, ale którz ich nie popełnia?! :)
Naturalność tracą podczas nadawania charakterystycznego koloru. ALbo albo :)
Pozdrawiam I wesołych życzę :)
Parametry:
f/1.6
35.0 mm
1/60
iso 160
Bezapelacyjne jedno z moich "zdjęć ikon". Typowy obraz kinowy wystraszonego kierowcy/kierownicy (żeby było poprawnie politycznie :). Obraz brudny, skóra dość wysmagana i te wielkie oczy Karoliny... Oświetlenie to tylko otwarta brama garażowa. Sporo obróbki kolorystycznej na chyba wszystkich możliwych warstwach korekcyjnych. Chyba od tej sesji zaczęło się moje dążenie do obrazków przypominających kadr filmowy.
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w 2017!!!
39 -
Bezapelacyjnie do samego końca ... bardzo dobre ! :)
Parametry
f/1.4
35.0 mm
1/100
100
Historia: lało jak z cebra, wiało jak na Jowiszu i ukryliśmy sie pod taka wiatą, pod którą był wjazd do pomieszczeń podpiwniczonych. Światło było piękne, miękkie i do tego ciągle zawiewało włosy. Jeszcze dodając do tego oczyska Karoliny efekt gwarantowany. Nawet jak leje i wieje warto spróbować coś fajne sfotografować. Obróbka polegała na dodaniu cyjanu i zieleni w tle.
40 - [/url]
Dwa ostatnie - świetne!
Dobra robota! :)