Odp: [RobertON] przyroda, pejzaże i inne
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Podobna, ale ja za leniwy jestem na dalekie chodzenie... zrobione tuż obok drogi i samochodu, jak miałem chwilkę czasu.
Strasznie dużo focisz z okien samochodu leniuszku :)
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
Strasznie dużo focisz z okien samochodu leniuszku
No...ładnie, po górkach mogę chodzić. I nie wszystko z okna samochodu, ale coby nie było zbyt daleko...:)
426) Uroczysko dokumentalnie i w kolorze.
426 wybrałeś bardzo dobre miejsce na zdjęcie, kadr w sumie obejmuje wszystko, i co najważniejsze, uniknąłeś tzw. nudnego nieba,trochę się przetarło i to dodało zdjęciu uroku. Alert od świateł chyba się nie włączył, tak mi się wydaje.
427) Jajecznica ze szczypiorkiem jak zwykle o tej porze roku - dla odmiany z kasztanami.
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Alert od świateł chyba się nie włączył, tak mi się wydaje.
Nie nie włączył się, bo było lekko niedoświetlone, cieszę się jesteś stałym gościem w mojej galeryjce.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
427) Jajecznica ze szczypiorkiem jak zwykle o tej porze roku - dla odmiany z kasztanami.
Jest w tym zdjęciu coś co daje do myślenia.Oczywiście pozytywnego :)To żółte pole - co to jest ? - fajnie ułożyło się perspektywicznie razem z aleją kasztanów.
Cytat:
Zamieszczone przez
italy
To żółte pole - co to jest ? - fajnie ułożyło się perspektywicznie razem z aleją kasztanów.
Rzepak oczywiście, kwitnie wszędzie i pachnie aż w głowie łupie.
427
Proste ale ładne :D .
Fajne. Ciekawe jak by wyglądał bokeh na takim żółtku
428) Nie wiem jak na tym żółtku, ale bokeh z Cyklopa 1,5/85 zrobiony nieco pod światło tak wygląda - mniej wiecej.
Niestety nawet w centrum nie można uzyskać ostrości, ot taka ciekawostka w tym egzemplarzu.