Witam, Jestem z Gliwic, myslę, ze praca w grupie entuzjastów jest sympatyczniejsza niż samemu:) (oczywiście w pewnych przypadkach). Chetnie się dołączę do jakiegoś plenerku. Mozna wogóle?
Wersja do druku
Witam, Jestem z Gliwic, myslę, ze praca w grupie entuzjastów jest sympatyczniejsza niż samemu:) (oczywiście w pewnych przypadkach). Chetnie się dołączę do jakiegoś plenerku. Mozna wogóle?
Myślę ,że z przyszłym rokiem będzie więcej okazji aby jechać gdzieś na plener itp. Dalej przypominam, że można również dołączyć do ugrupowania, które powstało w ramach photowalk.
Byliśmy z kolegą miwarek na fotach w nocy w Gliwicach. Efekt mniej więcej taki:
No i bardzo dobrze. Grunt, że są poszerzane horyzonty. :)
Wczorajsze podboje Górnego Śląska:)
więcej wiadomo gdzie:)
Lubie takie klimaty, dziś koło familoków w Chwałowicach jechałem i wizje foto mi głowie przeleciały a tu na forum temat zapodany ;-)
No Panowie (i Panie?) coś zamarło w temacie wspólnego focenia, a mnie akurat szarpie talent i bym chętnie cos porobił. Może jakieś ruiny pałacyków? Ktoś by sie wybrał w jakąś niedzielę? Najlepiej najbliższą:)? Na pytanie gdzei odpowiadam, - pełno tego, choćby Sławików?
Ps. wiem, ze wyskakujetrochę jak przysłowiowy Filip z konopii, ale uważam, żeby się rozruszać potrzebne jest drastyczne i zdecydowane działanie. Więc kto ma czas w niedziele?