Odp: W czym nosić sprzęt - część II
Hej Wszystkim,
Potrzebuje bardzo duzy plecak na 2x 6d, 4x lampa. Canon 24mm , 35mm ,50mm 85mm , 135mm + akecesoria.
W tej chwili biore pod uwage dwa placaki lowepro pro runner 450 i lowepro flipside 500.
Czy moglibyscie ktorys z nich polecic, lub jakis inny.
Dziekuje,
Manfrotto bp50,można jeszcze schować 13' laptop.
Rozważ też coś co ma w opcji koła :) zerknij na Katę\Manfrotto. Ranger spoko plecak ale 600 jest ogromna
Zobacz sobie jak wygląda wnętrze Lowepro 500 AW
Lowepro Flipside 500 AW - Torby pokrowce - Foto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl
mam taki i jestem bardzo zadowolony.Przegrody można ustawić sobie jak potrzebujesz, więc nie będziesz miał problemu z zapakowaniem tego co masz.Dodatkowo ma kieszeń wysuwaną z tyłu plecaka na włożenie statywu.
Ja bym się podpiął pod temat. Szukam torby na 2x 6D, kilka obiektywów i dwie lampy.
[QUOTE=Anvil;1313882]Ja bym się podpiął pod temat. Szukam torby na 2x 6D, kilka obiektywów i dwie lampy.[/QUOTE
Świetne torby robiła Kata obecnie robi dla Manfrotto Home -Manfrotto Bags na tej stronce możesz dobrać sobie w zależności od swoich potrzeb
Szukam kamizelki do której mógłbym schować parę szkieł, posiadam pas biodrowy jednak po dłuższym noszeniu boli odcinek lędźwiowy kręgosłupa. Szukam czegoś w tym stylu: http://www.fotoaparaciki.pl/userdata...e45a0f3c6e.jpg firam lowepro robi coś podobnego jednak nie znalazłem nic dostępnego na allegro i sklepach foto w internecie. Czy ktoś z Was użytkował coś podobnego? posiada lub może coś pomóc ? będę wdzięczny
Cytat:
Zamieszczone przez
McKiller
Szukam kamizelki do której mógłbym schować parę szkieł, posiadam pas biodrowy jednak po dłuższym noszeniu boli odcinek lędźwiowy kręgosłupa. Szukam czegoś w tym stylu:
http://www.fotoaparaciki.pl/userdata...e45a0f3c6e.jpg firam lowepro robi coś podobnego jednak nie znalazłem nic dostępnego na allegro i sklepach foto w internecie. Czy ktoś z Was użytkował coś podobnego? posiada lub może coś pomóc ? będę wdzięczny
Może być coś takiego Newswear | About us ? Miałem ich wyroby - pas biodrowy z sakwami i wykonanie super. Na temat kamizelek słyszałem same dobre opinie.