Bystry - jak dla mnie oczy, a raczej białka oczu są zdecydowanie za białe. Jeżeli je rozjaśniałeś, to jak na mój gust trochę to sztucznie wygląda. Trzymaj się naturalnych kolorów, nie rób plastikowych twarzy i będzie dobrze:)
Wersja do druku
Bystry - jak dla mnie oczy, a raczej białka oczu są zdecydowanie za białe. Jeżeli je rozjaśniałeś, to jak na mój gust trochę to sztucznie wygląda. Trzymaj się naturalnych kolorów, nie rób plastikowych twarzy i będzie dobrze:)
To i ja bym cos pokazal swojego ale nie wiem jak dopiero dzisaj sie zarejestrowalem wiec jak obczaje wszystko to cos wsadze
inne... fajne... ale ciachnij z lewej i z góry, IMHO będzie lepiej
poruszone... jak zwykle:roll: poza tym poza i mina modelki na minus. nie ma w tej fotce nic ciekawego. zreszta modelka tez tak chyba mysli, bo nie wydaje sie zainteresowana zupelnie - nie wiem, moze rozbierz sie do naga jak robisz zonie zdjecia, to moze bedzie zabawniej a i moze wzbudzisz wieksze zainteresowanie, bo canon widac na Nia nie dziala :wink::D
A czy w portrecie i nei tylko modelka musi sie usmiechac ? lub smiac do lez ?
Jesl itak to przepraszam ,ale widocznie ze zlych zrodel korzystam. A po czym wnosisz ,ze modelka nei jest zainteresowana ? To ,ze nei ma buzi rozdziawionej od ucha do ucha ?
P.S
Mysle ,ze jak ty bys sie rozebral to faktycznie byla by kupa smiechu :mrgreen:
Toż to, parodia. Wiem jak się starasz i jak byś chciał przeskoczyć każdy poziom, ale w takich warunkach oświetleniowych nie zrobisz kompletnie nic. To zdjęcie jest zaszumione ( 1600 ISO ), nieostre ( F - 2,2 ), poruszone ( Czas 1/13 ). Żaden z tych elementów nie jest poprawnie dobrany. Weź wróć do pleneru i próbuj ponownie tam, a jak nie to zakup sobie sobie lampę błyskową.......
ogolnie te 3 ostatnie pozy nie wyszly. allgsm.pl przegladaj rozne szmatlawce, patrz na pozy.
http://www.wallpapers.org/wallpapers...ry=186&start=1
Masz tutaj pierwsza lepsza stronke z tapetami gwiazdeczek;) poprzegladaj i kopiuj pozy, ktore najbardziej ci odpowiadaja. Dobre by bylo jakbys wybral sobie jedna tapete i sporobowal skopiowac, to by bylo calkiem ciekawe :D moze i ja sprobuje ;)
A co myslicie o tym?
1.
2