Ja jestem z Gierałtowic jak coś-masz połączenie A1 z Żor;)
Wersja do druku
Ja jestem z Gierałtowic jak coś-masz połączenie A1 z Żor;)
Trzeba się zorganizować :) ktoś jeszcze?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja mam spore problemy z organizacją;p
Nie ma rzeczy niemożliwych :)
ja dopiero zaczynam wiec raczej będę bardziej pobierał lekcje niż dawał ;)
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rozpad spowodowany jest nie tyle lenistwem co raczej mocnym zaangażowaniem w konkretne tematy u niektórych (począwszy od budowy domu po regularne wyjazdy na zawody sportowe) tak więc u niektórych sporo się dzieje fotograficznie tyle że "zajęcia te prowadzone są indywidualnie" i nie ma już czasu na działania zespołowe.:)8-)
Z reguły to właśnie początkujący mają najwięcej czasu i chęci na takie spotkania bo to naturalne, że czują potrzebę "wsiąknięcia" w środowisko w którym mogą uzyskać wiele informacji i przydatnej wiedzy. ;)
Po jakimś czasie jednak- gdy człowiek bardziej zaangażuje się w coś- zabiera to nam czas.
Ja np. w tym roku nie miałem dotąd nawet kiedy zrobić tradycyjnego spotkania w górach ze stara ekipą. Kiedyś bywało to co kwartał...:?
18.10 kończy mi się sezon wyścigowy więc dopiero od wtedy będę bardziej obecny w weekendy.
Co oczywiście nie oznacza, że będzie możliwość fotografowania w starym czy tam nowym gronie. Bo jak wiemy idzie czas jesiennej depresji co dla niektórych. Jeżeli, ktoś natomiast będzie miał chęci to zapraszam o godzinie 18:00 1 listopada na parking przy Modenie w Rybniku. Stamtąd wybieramy się na pobliski cmentarz, aby uchwycić magię 1 listopada.
Aktualizacja posta z wszystkich naszych znajomych z grupy był AXIDUS :)
Także zdjęcia tutaj można zobaczyć jak wyszły z pstrykania 1 listopadowego.
==> 1 listopada jako „Krąg Pamięci” | <==
a Tu na samej fotografii SEBA:)
Bardzo miło spędzony czas :) dzięki za "kameralne" spotkanko :)
Było dobrze:)
Kto ma cheć to zapraaszam do dołączenia do nowego małego projektu na FB. Grupa zwie się TDK :)
https://www.facebook.com/groups/1061347093884085/
w piątek organizowane jest oficjalne spotkanie i umówienie w jakim kierunku idziemy co robimy itp :) (na luzie)