Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Na razie pewnie Ty i ja- czyli trzon jak zawsze...
:)
Może się jeszcze ktoś doklei?
;)
Ja wiem że będziemy mieli gościa z daleka- specjalnie do nas zajrzy...
Początek zawodów w niedzielę 12:20.
Przybywajcie ludzie bo za rok nie wiadomo czy te zawody jeszcze będą.
My będziemy na pewno, może i koleżanka jeszcze dołączy do spektaklu po raz pierwszy fotografować cross. Więc zapewne koło 12 powinniśmy być na miejscu.
A tak w ramach luzu nasza relacja z wyprawy do Londynu:
Relacje z podróży: | ZBYSZKO-PHOTO | Page 8
Witam
fajne niedzielne zawody były w Czerwionce trzeba przyznać, jeszcze do teraz można żałować ,że nie zostało się do końca. No cóż..
:arrow: Top Amator Cup 2015 – Czerwionka | ZBYSZKO-PHOTO
Zapraszam !:)
Jakby ktoś chciał skorzystać z pstrykania to w czerwcu na Wiśniowcu (Rybnik na przeciw stadionu Żużlowego) znowu będzie można spotkać śmiałków na BMX-ach
Głównym punktem programu będzie Dirt Jumping Cup - zawody rowerowe zaliczane do prestiżowego światowego cyklu FMB World Tour, na które swój udział zapowiedzieli już najlepsi zawodnicy z Polski oraz goście z zagranicy. Oprócz tego będzie można zobaczyć zawody Mountainboard Boardercross z międzynarodową obsadą, topowe rolkowe zawody Polish Rolling League i oczywiście Four Cross, od którego wszystko się w Rybniku zaczęło.
I jeszcze jedno trzeba dodać, że w weekend 18.05.2014 są zawody Crossowe w Czerwionce.
Jak widać nie wiem o czym człowiek myślał pisząc o zeszłorocznych zawodach w Czerwionce :confused: Bo tak zdając sobie sprawę zawody kolejne już teraz w Niedzielę 10.05.2015
Niedziela, 7.06. Mistrzostwa Polski Strefy Południowej w motocrossie. Tor w Czerwionce k Leszczyn. ul. Młyńska (obok oczyszczalni). Początek od 12:00.
Zapowiada się świetna impreza i świetna pogoda. Będzie podwójnie gorąco!
Niestety nie bydzie mnie akurat jutro..
Lecz dzisiej zaliczone wyścigi ekstremalne w RBK oraz Dni Pszowa gdzie gwiazdą były Łzy... :)
Witam,
Jestem tu nowy. Jest tu ktoś z Żor? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Shaarky_PL
Witam,
Jestem tu nowy. Jest tu ktoś z Żor? :)
Tak jak pisałem w poprzednim temacie. Z Żor z tego co kojarzę nie ma nikogo, tylko na pograniczu :)
Spoko mam samochód :) Chętnie podjadę. Jak wygląda temat spotkań jakichś? To zawsze jest przy okazji jakiejś imprezy?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka