-
Ja niestety muszę was przeprosić, ale nie dam rady pogodzić terminów i niektórych spraw, mam występ chóru, w którym śpiewam, niestety nikt mnie nie zastąpi, a po występie mamy imprezę taką zamykającą nasz pewien etap ostatni, więc muszę być:( i w dodatku byłam wczoraj na pogotowiu i mam zapalenie oka, dlatego jutro czmycham jeszcze do okulisty. Jeśli chodzi o modelkę to spytam się czy da radę dotrzeć do was beze mnie, mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawić:) pozdrawiam ciepło, mam nadzieję, że następnym razem już się załapię i was poznam:)
-
ja będę mógł wpaść na max 2 godz.
-
Tylko może lepiej mniej modelek, bo nie chce mi się wydawać więcej jak 4 dyszki ;)... Jeszcze paliwo dojdzie 40 i mam 80 :D
Pozdr.
-
a moze to spotkanie by przesunąc w czasie na inny termin ? :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
o i jeszcze mi przyszło do głowy zeby moze w piątki wieczorkiem zaczynać takie spotkania,myslę ze to bardziej przyjazny termin niz niedziele czy soboty w dzień:-)
-
ja mam sporo zajeć ostatnio z moją własną model (tutaj > http://www.canon-board.info/showthre...05#post1017705) więc nie wpadnę
-
zawsze mozesz ją przyprowadzić ,nikt raczej nie bedzie sie sprzeciwiał :)
-
no właśnie nie mogę przez to sporo zajeć ;)
-
Szkoda, że się ludzie wykruszają bo planowaliśmy 2 stanowiska zrobić, ale przy 5 osobach (i 6 szuler na 2 godz) to będzie pełen luz. Pierwsza modelka będzie gotowa do zdjęć już koło godz. 10.00 więc można przyjechać na poranną kawę już od tej godziny.
P.S. gdyby kolega Szuler mógł zabrać ze sobą 135 2.0 to będę niezmiernie rad ;)
-
-
no to od 10 można przybywać ?? :-P