W pierwszym sklepie masz cenę z obiektywem.
Natomiast Ty podałeś link do ceny samego body.
Wersja do druku
Tamtą chyba wykupiono, ale jest nowa: http://allegro.pl/item778826635_cano..._vat_raty.html
Nawet zamowilem:
Zamówienie: (I) 20482/09
Z dnia: 2009-10-13
Status: Niepotwierdzone
Dokumenty sprzedaży:
Lp Nazwa Ilość Do realizacji Cena brutto Wartość brutto
1 CANON EOS 7D + 15-85mm IS 1 - 5 499.00 5 499.00
RAZEM 5 499.00
Niestety w regulaminie jest zapis:
10. Informacja o cenie ma charakter wiążący po potwierdzeniu jej drogą telefoniczną przez pracownika firmy Balta.
Zapisy regulaminu, które nie są zgodne z prawem są automatycznie nieważne. Jednak nie wiem, czy cennik przedstawiany przez sklep internetowy ma w świetle prawa charakter wiążący. Jak Ci się chce, możesz podrążyć temat. Mi by się jednak nie chciało. To była ewidentna pomyłka i nie chce mi się na takich "okazjach" żerować.
Maja jeszcze taki zapis:
4. Materiały umieszczone w serwisie internetowym zostały udostępnione przez firmę Balta, jako usługa dla klientów i mogą one być używane wyłacznie w celach informacyjnych. Zawarte na witrynie informacje nie sa ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego.
witam
W Dublinie od reki 4 sztuki do wzięcia info z niedzieli , cena 1699 Eu , lecz nie wiem czy body czy kit , myślę ze to za body.
Fotograf na rajdzie opowiadał ze testował 7D ma 2x 1dmk2 i za jedno body w ramach wymiany dawali mu cenę 400 Eu heheheh
Darek
ciekawe co ma odpowiedzieć sklep... jak dostawca daje ciała ? :) i wszelkie informacje daje mocno "oględnie" ? :D
bo raczej nie chodzi o to, że nie chcą sprzedać towaru.. bo nie lubią swoich klientów... i nie chcą im nic sprzedać ? :)
aaa.... możesz kupić i poniemiecki sprzęt.......... pamiętaj tylko... 1 września 1939 ;)
ale przynajmniej z 7d chyba nie jest aż tak źle z dostępnością jak do 5d mkII ;) tam to dopiero ludzie czekają :D