Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
takie coś znalazłem w skrzynce @
jak dla mnie coś za tanio
ceny faktycznie bdb, zastanawiam się tylko czy towar nie pochodzi z nie-europejskiej dystrybucji....
--- Kolejny post ---
ceny faktycznie bdb, zastanawiam się tylko czy towar nie pochodzi z nie-europejskiej dystrybucji....
Cytat:
Zamieszczone przez
cacyk
nie wszyscy mają dylematy, gdyby nie było chętnych na gorący towar nie byłoby paserów, w końcu nie wszyscy złodzieje kradną tylko dla siebie
Cytat:
Zamieszczone przez
przemo_k
nie wszyscy mają dylematy, gdyby nie było chętnych na gorący towar nie byłoby paserów, w końcu nie wszyscy złodzieje kradną tylko dla siebie
Co do przedstawionych aukcji nonou to Twoje słowa są poparte jakimiś konkretnymi dowodami czy tak tylko spakulujesz?
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
przemo_k
Co do przedstawionych aukcji nonou to Twoje słowa są poparte jakimiś konkretnymi dowodami czy tak tylko spakulujesz?
Tak wygląda ewidentne przejęcie konta : Tamron SP 24-70 F/2.8 Di VC BCM (4352197464) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ku przestrodze dla innych - próba sprzedaży na koncie nieużywanym od 2012 roku nowego szkła za ułamek ceny sklepowej :)
--- Kolejny post ---
Tak wygląda ewidentne przejęcie konta : http://allegro.pl/show_item.php?item=4352197464
Ku przestrodze dla innych - próba sprzedaży na koncie nieużywanym od 2012 roku nowego szkła za ułamek ceny sklepowej :)
Poprosiłem Allegro o sprawdzenie i już wszystko jasne - blokada :(
--- Kolejny post ---
Poprosiłem Allegro o sprawdzenie i już wszystko jasne - blokada :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Nie ma co spekulować - widać, że gościu wrócił z pleneru ze sprzętem a tu chałupa obrobiona, pokradli faktury, pudełka, ładowarki :cry:
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Nie ma co spekulować - widać, że gościu wrócił z pleneru ze sprzętem a tu chałupa obrobiona, pokradli faktury, pudełka, ładowarki :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
--- Kolejny post ---
Właśnie nie, sprzęt miał być nowy i z papierami, tylko konto nie jego :(
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
marfot
--- Kolejny post ---
Właśnie nie, sprzęt miał być nowy i z papierami, tylko konto nie jego :(
Chłopaki, do jakiej kwoty warto tu powalczyć? Szukałem go od jakiegoś czasu. Czy to prawda co piszą na optycznych, że ostrzejszy od 24-70???
Canon 28-70 2.8 L od 1zł (4362717938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Nic podejrzanego, ale nie chciałem innego wątku zakładać.
Cytat:
Zamieszczone przez
fleder
jak wszystko z nim ok i w porządku to jak dla mnie to ~2000pln to maksymalna kwota za ten obiekt