Jakoś Robert bez odzewu zostawił prośbę madallenki.
Robert, prosimy, nie daj się prosić:mrgreen::mrgreen:
Wersja do druku
No madallenka ma już wszystkie moje. Nie ma tego dużo, bo tylko z chóru i życzenia przed kościołem. Wrzucę dzisiaj :)
Bardzo fajne fotki Robert! Potwierdza się to, że czasem zmieniając perspektywę/ogniskową można całkiem zmienić wyraz zdjęć ;)
Mój lider to numer 2 - super ujęcie!
No i oczywiście przysięga, która dzięki Tobie jest ujęta z dwóch różnych perspektyw.:mrgreen:
Na moje trzeba będzie troszkę poczekać, ale już się wgryzłem w obróbkę, więc generalnie bliżej niż dalej jest ;)
No proszę. A nie tak dawno temu, gdy byliśmy z Koleżanką na zdjęciach w Podgórzu, to jeszcze panną była :-)
Wszystkiego najlepszego i pozdrawiam :-D
Magda, pamiętasz sesję w studio, i jak sznurowałam Ci gorset. Powiedziałam, że jesteś bardzo szczupła, a Ty, że tak ma zostać do ślubu.
Wyglądałaś ślicznie, piękna suknia! :D
PS Robert, wykonałeś dobrą robotę :smile:
o jej :?::?::cry:, toś mnie zmartwiła, no chyba że w grę wchodzi powiększenie rodziny:rolleyes:
Robert, dołączam się do pozostałych i ich superlatyw dla wstawionych fotek. Myst wytypował 2, ja bardzo lubię emocje na zdjęciu i po mimo, że twarzy na tym ujęciu nie widać to najbardziej mi przypadła do gustu 6-tka.
Pozdrawiam