Witam Wszystkich bywalców tego forum.
Pozdrawiam Marcin (dla przyjaciół szymek) z Łodzi (chwilowo z Schanghai'u)
Wersja do druku
Witam Wszystkich bywalców tego forum.
Pozdrawiam Marcin (dla przyjaciół szymek) z Łodzi (chwilowo z Schanghai'u)
Witam wszystkich, mam na imię Damian, jestem ze Szczecina. Do niedawna fotografowałem za pomocą Fuji S9600, od jakiegoś roku bawię się czasem Canonem 450D mojej lepszej połowy ;) a w planach mam jakieś dwucyfrowe body, choć na razie kasy brak ;) Pozdrawiam!
Siema wszystkim mam na imię Jarek ale niestety a może stety moim imieniem stała się ksywka "feri"
Przesiadłem się z Sony A300 na Canona 60D (czego nie żałuję) czytając opinie starych Canonierów :)
AVE!!
Siemanko witam, nazywam się Andrzej i zaczynam swoją przygode z Canonem 550D
Witam wszystkich :))
Witam.Mam na imię Janek, z fotografią amatorską zacząłem 50l temu.Pierwszy aparat jaki dostałem od rodziców to Ami. Po drodze Zenit,Kijew60 i parę małpek.W tym roku zakupiłem eos40D i doszedłem do wniosku że trzeba się uczyć od nowa .Tak że liczę na Waszą wiedzę i zrozumiałość" Stary nie musi być głąbem".:)
witam witam, jest z wrocławia, jestem uczennicą liceum. fotografią interesuję się od zawsze, bardziej dokładnie i szczegółowo od prawie dwóch lat, odkąd zapisałam się na kurs. zmieniałam już parę razy aparaty, obecnie posiadam dwie lustrzanki i jeden analog. szukam dużo rad i doświadczenia :)
Witam wszystkich serdecznie, co prawda własnego Canona mam dopiero w planach, ale fotografią interesuje się już kilka lat i robię zdjęcia różnymi wynalazkami :) Mam nadzieję szybko dołączyć do grona stałych użytkowników puszek serii EOS :) Pozdrawiam!
Wszystkich serdecznie witamy na forum :)
Siema