Ja wolę Pocałunek Smoka. Taki mały zwinny z igiełkami...
U nas przez jezdnię rzucili kładkę...
A smród zniknie z końcem miesiąca...
Wersja do druku
Ja wolę Pocałunek Smoka. Taki mały zwinny z igiełkami...
U nas przez jezdnię rzucili kładkę...
A smród zniknie z końcem miesiąca...
Zapachniało mnie Wiosnom :D
Z kół zbliżonych do budowniczych wodociągów dowiedziałem się, że budowali, budowali i wyszedł tunel. Co ciekawe pod Wisłą a nie jak wynika ze zdjęcia nad nią. Smród szedł nie z wodociągów a z nowego mostu stojącego nieopodal. Zaraz po wybudowaniu nawalił. To dlatego. Ale w rzekę trafili. Za drugim razem ale jednak.
Sergiusz może trochę więcej Tej WIOSNY :)
Wiosny nie będzie...
Kupiłem Kłantuma i mi czarnym światłem błyska... Podobno przez plamy na słońcu...
Te klapki na wrotach musisz otworzyć,tak aby stojąc z przodu widzieć żarówkę :idea:
Ale ja widzę żarówkę. A potem długo, długo nic. Czarne światło.
To będzie to:
"www.trioda.com
Forum miłośników lamp i retro radiotechniki"
Kłantuum ma :idea:Cytat:
Pomysł na zainstalowanie żarówki świecącej czarnym swiatłem powstał dość dawno.Siedząc w pokoju biurowym -trochę lat temu -z kolegą WK -pomyśleliśmy ,że warto było-by włączyć żarówkę o świetle czarnym -człowiek by się zdrzemnął-tak o tej 13-tej po południu .
Fajnie było-by wyprodukować takie zarówki. ALLEGRO by pękało w szwach od klientów .
Na początek należałoby -podczas prób -zasłaniać jakieś zasłony -aby z zewnątrz nikt nie zobaczył czerni wydostajacej się
-podobnie jak światło w nocy -w biały dzień -n.p. w południe .Temperatura barwowa powinna byc "-"6500 stopni
-aby doskonale oddać czerń -głęboką....Może ktoś ma jakiś patent na taką produkcję tych żarówek świecących czarnym
swiatłem ?
proszę,
czarne światło/żarówka
http://www.olampa.pl/produkt-zarowka...-75w-1828.html