A w sumie chyba można chyba używać zamiennie? I baterie też przecież pasują...
Wersja do druku
A w sumie chyba można chyba używać zamiennie? I baterie też przecież pasują...
Chodzi o inne dane na tylnej tabliczce, na zdjęciu po lewej ładowarka z 7D2, po prawej z 6D2
Załącznik 1154
Ładowarka do Canon 6D posiada takie same dane ładowania co ładowarka z 7D2 powyżej. Wychodzi na to że ładowarka do 6D2 ma różni sie od pozostałych mniejszym prądem ładowania i tyle.Może być dłuższe ładowanie baterii.
bateria ze starej 6tki też pasuje i działa z nową ;)
No właśnie o to chodziło, ładowarka od MKII delikatnie różni się prądem ładowania i chciałem się tylko upewnić, bo mam obie i kiedyś przy odsprzedaży chciałbym oddać prawidłową ładowarkę z odpowiednią puszką bo mam oba 6D. Taka moje małe kuku w głowie ;P
Czy ktoś używa 6d ii do fotografii lotniczej ?
I ma porównanie do innych puszek ?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja używam i porównanie mam do 550d, 60d, 6d mk I.
POLECAM !
Co do porównania do cropów to raczej nie ma co porównywać, natomiast porównując do 6d mk I jest szybciej, lepszy AF, większe możliwości konfiguracji ustawień, pod nr posta 1142 pisałem pierwsze wrażenia http://www.canon-board.info/canon-ds...ml#post1371483
teraz po ponad 2 miesiącach używania, zakupu nie żałuję :)
Cześć
Internet dużo narzeka na dr. I problemy z wyciąganiem z cieni. Daje się to odczuć ?
Tez mam 6d1 ale to do samolotów w locie się nie nadaje wogóle. Crop jest ok w zakresie mm ale jakość obrazka .... no czegoś brakuje. Szczególnie ze dość często trzeba kręcić iso w górę
Do dynamiki AF w 6d2 daje radę ?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka