Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
W dniu jutrzejszym wybieram się w spóźnione wyjście na Rysiankę i Lipowską w Beskidzie Żywieckim. Jeśli pogoda dopiszę i nie będzie padało planuje zrobić dodatkową trasę na Pilsko z Rysianki i powrót tym samym szlakiem. Następnie na Lipowską, powrót żółtym szlakiem następnie czarny na halę Boraczą i Skałkę. Wyjście traktuję jako czas na odpoczynek i focenie. Nie chcę robić treningu jak to już ktoś ostatnio zapytał. Zapraszam wszystkich chętnych. Zbiórka o godzinie 9:00 w Żabnica Skałka obok sklepu spożywczego na rozwidleniu dróg na Halę Boracza i Kamienną.
--- Kolejny post ---
W dniu jutrzejszym wybieram się w spóźnione wyjście na Rysiankę i Lipowską w Beskidzie Żywieckim. Jeśli pogoda dopiszę i nie będzie padało planuje zrobić dodatkową trasę na Pilsko z Rysianki i powrót tym samym szlakiem. Następnie na Lipowską, powrót żółtym szlakiem następnie czarny na halę Boraczą i Skałkę. Wyjście traktuję jako czas na odpoczynek i focenie. Nie chcę robić treningu jak to już ktoś ostatnio zapytał. Zapraszam wszystkich chętnych. Zbiórka o godzinie 9:00 w Żabnica Skałka obok sklepu spożywczego na rozwidleniu dróg na Halę Boracza i Kamienną.
Zbyszek się wybrał ale...tylko 30 fot ponoć zrobił...:shock::roll::)
2 dychy za wjazd na teren pikniku to jakby z deka drogawo...
Ja mam jutro za 100 koron czeskich pół dnia emocji wyścigowych i focenia- na Pucharze Moraw w Petrovicach. Nieporównywalne!:lol:8-);)
Wyjście w gronie znajomych udane.. Pomimo nie sprzyjającej pogody i lekkich opadów trasa przedreptana w miłym i zabawny towarzystwie.
29.06.2014
Kolejne wyjście organizuje na Babią Górę. Ode mnie będą 2 osoby. Zapraszam wszystkich chętnych na wędrówkę w miłym towarzystwie. Dokładne info odnośnie godziny i miejsca zbiórki podam w dniu jutrzejszym.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No niestety tej imprezy nie zaliczam do udanych. Czy coś zdjęć będzie podejrzewam ,że nie ,albo na mus jedna max 2.
Tym razem my ruszamy na Babią. W ten weekend.
Azael- jedziesz?
Jeszcze nie zdecydowano czy sobota czy niedziela...
Jutro rano decyzja.
A czamu tak późno info? grrrr... umówiłem się już na góry, chyba że ich przekonam na Babią, z tym że nam pasuje tylko sobota.
A no temu tak późno, że ja ledwie z netem wyrabiam- całe dnie mnie w domu nie ma a ten wypad to był typowy spontan z decyzjami zapadającymi na gorąco.
Pojechała ekipa w sobotę- ale beze mnie niestety. Zdobyli Babią i nawet im głów nie pourywało (od wiatru).:lol:
Wypad się udał.
Ale z uwagi, że mnie tam nie było i parę osób ma nadal chęć na Babią- sprawa jest do ponownego rozpatrzenia...:)
Kolejna okazja będzie w dniach 19-20.07.
Potem 27 są u nas Mistrzostwa Strefy Południowej w motocrossie a potem... mnie nie ma.
Dzisiejszy niedzielny wypad na uznaje na udany bo pogoda dopisała :)
W przyszłym tygodniu w niedzielę planuje wyjście na Babią ewentualnie gdzieś na Słowację. Tylko tutaj potrzebna jest ekipa bo raczej w 2 osoby nie opłaca mi się jechać. Jeśli kogoś interesuje wyjazd na Słowację to info na Pw. Dokładny cel na Słowacji podam wiecxorem po ustaleniu. :)
Teraz jest tak ,że każdy ma coś po planowane, a to wakacje , a to jakieś inne wydarzenia. Ja za dwa tygodnie też uciekam na wakacje i będę nie aktywny. Teraz w sumie mam do zrobienia około 2tyś zdjęć z ostatniego wesela, więc jest co robić.
2tys zdjec.... masakra :-) 200 nie wystarczy?