Tak ,żyjemy tylko jak widocznie widać każdego docisło jakieś bardziej obowiązkowe zadanie niż fotografia. :) Choć to już tam różnie bywa i nie chce się za wszystkich wypowiadać.
Wersja do druku
Tak ,żyjemy tylko jak widocznie widać każdego docisło jakieś bardziej obowiązkowe zadanie niż fotografia. :) Choć to już tam różnie bywa i nie chce się za wszystkich wypowiadać.
Skałka czy kamienna bo to różnica prawie kilometr. :) Koniec Żabnicy to ostatni przystanek na kamiennej.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Auta zostawiliśmy na rozwidleniu drogi do Hali Boraczej, gdyż tamtędy właśnie schodziliśmy na koniec.
Rysianka, Lipowska zaliczone ale... u góry mgła i chmury- więc psińco było widać a nie góry. :(
Ale towarzystwo doborowe i w sumie było świetnie.
Koledze azaelowi dziękuję za dołączenie do ekipy i pozdrawiam, zapraszając na kolejny wypad- tym razem na Babią Górę ruszymy.
Dołączył bym do ekipy gdyby nie awaria elektryczna w podopiecznym budynku. Która sprawiła, że moja niedziela wyglądała bardzo uroczo wśród plątaniny przewodów.
W Boże Ciało (19.06.14) a dokładniej w czwartek wybieram się na Babią Górę. Wyjazd koło 6:20 z Węgierskiej Górki. Jeśli jest ktoś chętny na wyjście mogę zabrać ze sobą. Jade Volkswagen sharan więc spokojnie 4 osoby dodatkowo zabiorę. Zdecydowanych proszę o kontakt na priv ew tutaj.
Spottersi i miłośnicy latajów mogą być zainteresowani..
Dni Aeroklubu ROW Rybnik Âť Radio 90.pl - Rybnicki Okręg Przemysłowy, Racibórz, Śląsk Cieszyński
:)
Ktoś tu się wybiera?
--- Kolejny post ---
Spottersi i miłośnicy latajów mogą być zainteresowani..
http://www.radio90.pl/dni-aeroklubu-row-rybnik.html
:)
Ktoś tu się wybiera?
Fakt faktem mom tylko 200mm obiektyw, ale może w Rybniku się pojawimy.
--- Kolejny post ---
Fakt faktem mom tylko 200mm obiektyw, ale może w Rybniku się pojawimy.
Ja wybieram sie w niedziele, jesli pogoda dopisze. Choc z braku dlugich luf raczej podziwiac akrobacje z moimi chlopakami ;-)
Fakt faktem ja mam się wybrać dzisiaj, choć narazie nie pozwalają na to warunki pogodowe. Mam nadzieję ,że się wypogodzi do tego czasu zanim pojadę.
--- Kolejny post ---
Fakt faktem ja mam się wybrać dzisiaj, choć narazie nie pozwalają na to warunki pogodowe. Mam nadzieję ,że się wypogodzi do tego czasu zanim pojadę.