Najbliższy weekend w wyrach, dla tych co lubią klimaty wojenne:
BITWA WYRSKA - oficjalny serwis rekonstrukcji
Wersja do druku
Najbliższy weekend w wyrach, dla tych co lubią klimaty wojenne:
BITWA WYRSKA - oficjalny serwis rekonstrukcji
Może spotkamy się na bitwie wyrskiej. Wybieram się. :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Byłem koło godziny `15:30 niestety miałem być na otwarciu, ale komplikacje pogodowe, jak i samochodowe przyczyniły się do tego ,że byłem dosyć późno. Zdązyłem zobaczyć artylerzystów i porobić kilka zdjęć które umieszczę niedługo. Nie wiem czy pokaz spadochronowy się odbył , bo z tego co widziałem ponownie zbierały się ciemne chmury na Wyrami.
jedno z zdjęć cała galeria niedługo :)
--- Kolejny post ---
jedno z zdjęć cała galeria niedługo :)
Zapraszam do mojej relacji z Bitwy Wyrskiej a dokładnie z pokazu :)
Bitwa Wyrska 2014 – inscenizacja.. | ZBYSZKO-PHOTO
Za to tym razem zawody motocrossowe serii Top Amator Cup na torze w Czerwionce, w dniu 8.06 odbędą się i to przy dobrej pogodzie...:)
I na nie serdecznie zapraszam. Szczegóły na Strona Główna.
Początek wyścigów o 12:20 zaś od 8:00 treningi.
W sobotę 14.06 na rybnickim rynku w ramach Dni Rybnika mamy stoisko motocrossowo- klubowe, które będzie okazją do promowania motocrossu.
A w niedzielę 15.06 robimy ze znajomymi wypad w Beskidy- rejon Romanki i Rysianki w B. Żywieckim. Połączymy miłe z pożytecznym- dobre towarzystwo turystyczno-podróżniczo-fotografujące się spotka.
Z kolei 22.06 na torze w czeskich Petrovicach k. Karviny odbędzie się kolejna eliminacja Pucharu Moraw w motocrossie. Zawody silnie obsadzone i licznie uczęszczane przez zawodników. Dobry poziom i sporo wyścigów.
A ja jestem świeżo po 3 eliminacji Międzynarodowych Mistrzostw Republiki Czeskiej jaka odbyła się w niedzielę 1.06 na torze Dlouha Loućka k. Sternberka. :)
BYŁO ZAJE..CIE I W KOŃCU PIĘKNA POGODA- wymarzona wręcz!
Zapraszam.
Kto się wybierze na Czerwionkę w niedzielę?
Stała ekipa dopisze?
No chłopaki...?
Odnośnie wypadu 15.06 w rejon Rysianki i Romanki od której strony zamierzacie wchodzić?
Halo! Żyjemy? :)