Papier od proboszcza dzisiaj poszedł priorytetem.
Nie wiem czy już było, ale już późno : zdjęcie legitymacyjne zabrać ze sobą?
Wersja do druku
Papier od proboszcza dzisiaj poszedł priorytetem.
Nie wiem czy już było, ale już późno : zdjęcie legitymacyjne zabrać ze sobą?
Było. :D Co do zdjęcia - w zeszłym roku legitymacje były bez zdjęć. Teraz też nie widzę adnotacji, że trzeba mieć zdjęcie...
@Edit: Chociaż z drugiej strony, moje krótkie, nędzne życie nauczyło mnie, że warto mieć w portfelu (oprócz zdjęcia swojej wybranki :mrgreen: ) swoje zdjęcie. :P
W Gnieźnie mamy się stawić ze zdjęciem :)
http://www.archidiecezja.pl/pl/aktua...otografow.html
Ktoś jutro rusza na gniezno ?? dzwoniłem do nich i 100 zł chcą ;/
No i pierwsza część kursu gnieżnieńskiego już zakończona. Koszt 70 zł dają bezterminowe legitymacje i książeczki z wyaśnieniami i sprawami dotyczącymi kursu. W następnym tygodniu kolejna część równierz 2 godziny, ksiądz odpowiadający za sprawy organizacyjne informował że jeśli ktoś się nie wyrobił na dzisiaj to może przyjść na następną część i jakoś zostanie mu to zaliczone podał też maila także gdyby ktoś chciał jechać niech się odezwie.
Pewne osoby na kursie mówiły że Poznańskie upoważnienia nie są wszędzie honorowane spotkał się ktoś z tym ??
E tam. Myślę, że nie będzie raczej większych problemów z uznaniem ich nawet poza Poznańską.
Ja tylko piszę to co mówili ludzie którzy tam zrobili i przyjechali do gniezna robić drugą
Czaję.