No i nie napisal nic o filtrze na obiektywie - czyzby nie wiedzial ze to jest oddzielny element ??
Jak dla mnie jumany komus na ulicy bo chyba kazdy kto kupuje tej klasy sprzet zostawia sobie pudełko i papiery a tym bardziej ladowarke :)
Wersja do druku
No i nie napisal nic o filtrze na obiektywie - czyzby nie wiedzial ze to jest oddzielny element ??
Jak dla mnie jumany komus na ulicy bo chyba kazdy kto kupuje tej klasy sprzet zostawia sobie pudełko i papiery a tym bardziej ladowarke :)
Nie wiem czy zgłaszać do allegro w sumie :( Nie chcę robić człowiekowi gnoju nie wiedząc na 100% przecież no ale nic nie odpowiedział na moje 2maile. Zestaw ewidentnie śmierdzi kradzionym tak z ulicy czy z auta bo jest wszystko co się ma przy sobie jak się fotki pstryka a nie ma dokładnie tego co zostaje w chacie... :/ Ciężka sprawa... Może go spłoszyłem tym numerem seryjnym... Niech ktoś jeszcze się spróbuje dowiedzieć!
Brak ładowarki jeszcze można wyjaśnić spaliła się, spadła, zepsuła a koleś ma drugie body na BP511 to nie kupował drugiej... No ale unikanie odpowiedzi na pytania o pudło, dokumenty itd. to już śmierdzi ewidentnie
Rzekłbym, że cokolwiek zajechany... :twisted:Cytat:
przebieg ok 4000 tys.
Pzdr
Grzesiu
Mistrz;)Cytat:
Jedynie w miejscu mocowania do statywu niewielki slad po statywie co jest nieuniknione przy pracy ze statywem.
at to,że ta puszka chodzi między 3749 a 3990
aparat jest fabrycznie NOWY ( nigdy nie używany )- gwarancja rozruchowa
jakoś tak dziwnie - jeśli jest z Niemiec, to powinien mieć podbitą gwarancję europejską