podobnie patrzę na takie udostępniania zdjęć za darmo. nie bardzo ma to sens...
Robert
Printable View
j3dno z moich zdjec z niewiadomych przyczyn zostalo dodane do darmowego sciagniecia... a nigdy nie zaznaczalem opcji ze za free je dam, dostalem tylko info od fotolii ze zdjecie nie jest zaakceptowane ale wrzuca je do darmowej galerii...
nie chce mi się wierzyć że sobie na takie coś pozwalają... mi pare fotek odrzucili, a nigdy takich głupot nie widziałem. Sprawdź dwa razy zanim podeślesz następne fotki czy aby na pewno masz tą opcję odznaczoną. Ja bym napisał do nich mejla, a napewno bym usunął tą fotę z swojej galerii...
na 100% nie zaznaczona byla pozycja ze za free je oddam... troche dziwna akcja zdjecie ponizej:
http://us.fotolia.com/Member/Content/4488726
Ale z tgo co widze to jest przy nim notka ze czeka na zatwierdzenie... no i z jakis niewyjasnionych powodow jest za free :)
a co powiecie o tym zdjeciu
Dostalem wczoraj oferte po za stockiem zeby sprzedac, $650 za RAW
sprzedawaj to kupa kasy :)
starczy na sprzecik - sprzedaj
Prawde mowiac, to nawet nie ma sie nad czym zastanawiac :) A fotka bardzo fajna :)
no lwasnie sie tak zastanawiam... wtedy w swiata z dolnej polki moglbym zainwestowac... ale z drugiej strony skoro ktos chce dac za to dobre pieniadze to kiedys moze dostane lepsze... i nie chodzi tu o chciwosc... troche szkoda mi sprzedawac to zdjecie... ale przeciez zade problem zrobic drugie takie same.... potarguje moze cos wiecej da :P
sprzedawaj, nie sądzę, abyś na niej zarobił , przez najbliższy rok na stockach chociaż połowę tej kwoty, którą Ci proponują