Odp: W czym nosić sprzęt - część II
No to po bandzie pojechałeś, bo Toploadera Pro 65 AW już nie produkują w tym roku. :o Jesienią wymienili całą serię na modele Toploader Pro xx AW II, ale tylko w wielkościach 70 i 75, natomiast 65 nie wiedzieć czemu wypadła (choć w tej czy innej postaci była robiona chyba od jakichś 20 lat).
W czym nosić sprzęt - część II
Cytat:
Zamieszczone przez
FlatEric
No to po bandzie pojechałeś, bo Toploadera Pro 65 AW już nie produkują w tym roku. :o
No ale to dobrze czy źle zrobiłem? Wydawał mi sie idealny ... Taki w sam raz ...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat:
Zamieszczone przez
FlatEric
No to po bandzie pojechałeś, bo Toploadera Pro 65 AW już nie produkują w tym roku. :o Jesienią wymienili całą serię na modele Toploader Pro xx AW II, ale tylko w wielkościach 70 i 75, natomiast 65 nie wiedzieć czemu wypadła (choć w tej czy innej postaci była robiona chyba od jakichś 20 lat).
LOWEPRO TOPLOADER PRO 65 AW - Cyfrowe.pl
widać że jest nadal dostępna.
Właśnie tam kupiłem :) będzie w poniedziałek
Cytat:
Zamieszczone przez
gonzul
Właśnie tam kupiłem :) będzie w poniedziałek
To nam pokaż potem jak sobie to wszystko tam poukładałeś , bo zaczynam być nią zainteresowany.
Pewnie :)
Cytat:
No ale to dobrze czy źle zrobiłem? Wydawał mi sie idealny ... Taki w sam raz ...
Nie no, dobrze, jak najlepiej, to rzeczywiście bardzo fajna torba. :D Sam się po prostu dziwię, dlaczego zrezygnowali z tego modelu (też ją mam, jeszcze starą wersję, nie-Pro).
Cytat:
widać że jest nadal dostępna.
Tak, ale to już tylko wyprzedaż zapasów - w katalogach i na stronie Lowepro już jej nie ma: Lowepro | Toploader Pro - Professional Camera Holster Bags
W czym nosić sprzęt - część II
Przyszedł i jest idealny.
Lowepro Toploader 65 AW
Niestety dopiero teraz pisze bo w tygodniu urwanie głowy. 5dmkII z gripem i 24-105/4L mieści sie idealnie. Większego nie trzeba.
Oczywiście po Lowepro można sie spodziewać najwyższej jakości i tu sie nie zawiodłem. Kieszonki i inne gadżety, no i oczywiście ochrona przeciwdeszczowa. Jak ktoś by chciał jeszcze o cos zapytać to polecam sie.
Dzięki za pomoc w wyborze. Teraz czas na dobry statyw, ale to juz w innym wątku :)
Witajcie,
czy możecie doradzić zakup plecak do którego włożę bez problemu podpięty C60D z 70-200 + spakuję ze sobą 2 dodatkowe obiektywy.
Fajnie jak by plecak miał mocowanie na statyw/monopod.