np jeśli było się tak głupim jak ja i kupiło żarówki błyskowe z fotocelą, a bez kabli synchro...Cytat:
Zresztą po co dopalać lampą z aparatu ?
Pozdr.
Wersja do druku
np jeśli było się tak głupim jak ja i kupiło żarówki błyskowe z fotocelą, a bez kabli synchro...Cytat:
Zresztą po co dopalać lampą z aparatu ?
Pozdr.
czy ktoś by mi umiał pomóc i powiedzieć, jak się tworzy na bigstockphoto galerię, bo nie umiem się tam połapać
Witaj, niestety nie wiem czy to jest dobry sposób na dodawanie galerii ponieważ jestem stażem młodszy od Ciebie i nie znam sie na tym dokładnie, napiszę Tobie jak ja to robie,
Tak wiec na moim koncie jest zakładka Downloading&Galleries klikam Add New Gallery oraz wpisuję dane a następnie zatwierdzam.
W tej samej zakładce D&G klikam tą zakładkę aby zrobić ją domyślną (default gallery), później wchodzę na swoje portfolio i klikając na odpowiednie zdjęcia w miejsu kolo ADD stawiam "ptaszka"
Nie wiem czy to będzie wystarczające dla Ciebie ale myślę że sobie spokojnie poradzisz. Pozdrawiam :-P
wiesz co, no, wbrew Twoim podejrzeniom zrozumiałam ten opis, naprawdę aż tak źle ze mną nie jest, jak sądzisz;)Cytat:
Nie wiem czy to będzie wystarczające dla Ciebie ale myślę że sobie spokojnie poradzisz. Pozdrawiam
dzięki, potem to sprawdzę:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ja nie ustawiałam default i może dlatego mi się zdjęcia nie dodawały...
Jest to mój pierwszy post więc na początku pozdrawiam wszystkich stockowców.
I oczywiście jest i pytanie
Czy na fotolii zaznaczacie aby zdjęcie mogli dodać do free
zauważyłem iż odkąd przestałem zaznaczać tą opcję wszystkie zdjęcia akceptują, gdy miałem zaznaczone że zgadzm się na free to bywało różnie jedne trafiały do galerii inne do free choć były bardzo podobne, z jednego tematu z jednej serii
Mysle, ze oddawanie zdjec za free nie ma sensu.
Byc moze mozna jakos wypromowac w ten sposob swoje portfolio, ale szukajacy zdjec za darmo raczej nie kupi nic z Twojego folio :)