Ja też bym się pisał, ale bardziej jako uczeń/obserwator - nigdy nie miałem do czynienia ze studiem. Może być jutro, może być następny weekend. Ale biorąc pod uwagę czas, to może lepiej uzbierać więcej ludzi na następny weekend.
Wersja do druku
Ja też bym się pisał, ale bardziej jako uczeń/obserwator - nigdy nie miałem do czynienia ze studiem. Może być jutro, może być następny weekend. Ale biorąc pod uwagę czas, to może lepiej uzbierać więcej ludzi na następny weekend.
jak powiecie która godzina (jutro) to wtedy się zdecyduje :) - przyszły tydzień to jak dla mnie za daleko w przód patrzenie :)
Domero - chyba wszyscy jesteśmy początkujący ze studiem :)
OK, w takim razie piszę do kumpla czy może być sobota w przyszłym tygodniu tak o 15. Żeby był czas na przygotowanie się i uzbieranie chętnych. Jak napisze że OK, to będziemy się deklarować już na 100%
Mi na bank niedziela wypada. Przyszły weekend jest jeszcze zbyt daleko i nie jestem w stanie się określić.
Kilka moich wypocin (banieczki rządzą :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
A ja dziś oglądałem wschód z Trzech Koron. Mówię Wam, bajka :)
oki, żeby nie było potem:mrgreen:
Fanie wyszło. To to moje?
panuna gripex i do łóżka! I będzie git na weekend to jeszcze 3 dni!
Już myślałem, że ktoś nowy wątek założył :P
Nie zmieniajcie nazw bez powiadomienia:mrgreen:
panuna - Ty się chłopie trzymaj i nie poddawaj się zarazkom :P
madallenka - wiadomo coś więcej? Ano i jeszcze jedno pytanie - komu (lub czemu) będziemy te zdjęcia w studio wykonywać?:mrgreen:
gripex max, fervex, aspiryna, tego co zjadłem, to można już w kilogramach liczyć i co najgorsze, to ani pojedzony nie jestem, ani zdrowszy:evil:
to jeszcze gdybyś podrzucił w jakim markecie, lub aptece takie uzdrawiające cudeńko można kupić:mrgreen::mrgreen:
:mrgreen::mrgreen: a czy to będzie jakaś sesja skąpo odziana, bo może nie byłoby potrzeby z apteki korzystać:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
canis, nic nie chcę mówić, ale to jakąś prowokacją pachnie. Ktoś Cię tu nieźle wkręca:lol:
brak? :D
Wiesz nie byłoby większego problemu, tylko ja w szkole pracuje i raczej odpada. :( Poza tym jeszcze byście oślepli. :P A ja muszę dbać o krakowską ekipę bo z kim na fotki będziemy chadzać?? :D
A tak na poważnie to ja się dostosuje, jak chcecie jakieś sukienki albo coś w tym stylu. Ja pomysłów nei ma ze względów, że nie mam doświadczenia takowego.
mozna sie podpiac do spodkania? czy tez to raczej w scislym gronie? ( moze wrescie by mi sie udalo poznac rzesze lajkonikow)
Nawet nie wiedziałam, że taką zwartą grubę CB mamy w Krk.. ja tez z chęcią bym sie do was podłączyła ale poki co to jeszcze sprzęru nie mam, mam nadzieje ze do miesiaca-dwoch aparat już będe miała to wtedy chetnie sie na jakis plener z wami wybiore jesli mozna:)
Można się zawsze dopisywać :)
A wiadomo już coś więcej o godzinie w sobotę ?
Bo się impreza dla mnie szykuje i do 19 będę miał czas maksymalnie...
@panuna - dajemy dajemy :D
Kurna, cały czas czekam na odpowiedz, jak do jutra nie dostane to będę do niego pisać jeszcze raz jutro.
MagdaS - może chciała byś razem z madallenką stanąć (może na zmianę?) po drugiej stronie obiektywu? Szykuje nam się sesja w studiu, a modelek nigdy dość ;)
Zapraszamy serdecznie, a na pewno też coś popstrykasz!!!
Hm... szczerze mówiąc znacznie lepiej czuję się po drugiej stronie obiektywu (w przeciwieństwie, do mojej młodszej siostry która tylko czeka aż kupie aparat zeby jej zdjecia robić;), a co do najbloiższego spotkania w studio to będę śledziła wątek na bieżąca ale widze, że najprawdopodobniej będzie to w ten weekend a akurat już mam go dosć zawalonego różnymi sprawami i raczej czasu nie znajdę...;/
a wiec rozumiemy ze MagdaS przyjdzie z siostra ktora to bedzie miala "wielka sesje" gratis
pozostaje wiec kwestia miejsca i czasu :D
czy ktos bierze jakies oswietlenie? czym wyzwalene jesli tak?
Jeśli dzień przed nic nie wiadomo to ja bym temu Panu podziękował.
W giełdzie było ogłoszenie o studio w Krakowie za 40zł/h ale nie mogę znaleźć. Przynajmniej nie było problemu z kontaktem.
A na ten weekend proponuję plenerek: Cmentarz Żydowski przy ulicy Siedleckiego.
Studio np. http://www.studio-roger.pl/studio3.php
canis nie rozpieprzaj wszystkiego. Ja tu godzinę dogaduje a Ty se jaja robisz bo i tak na studio byś prawdopodobnie nie przyszedł. Cholera, jak Ci się nie podoba to napisz ze nie możesz i już. Prawdopodobnie będzie sobotka, godzinę ustalam. Nie tak łatwo wszystko dograć..
PS. Skoro Ci nie pasiło to jak ja załatwiam to czemu sam się za to nie wziąłeś? Typowe krytykanctwo a samemu czterech liter się nie chce ruszyć i załatwić. Ja przynajmniej coś próbuje.
WIEM JUŻ WSZYSTKO: Jutro godz. 14(ze względów na kogoś kto zgłaszał ze tylko do 18 czy 19 może). Mam nadzieję, że wszystkim będzie pasować. możemy się umówić na pętli autobusowej - Kurdwanów??
Dopisywać się na liste, bo muszę wiedzieć kto będzie.
1. madallenka
1. madallenka
2. Robert Dy
1. madallenka
2. Robert Dy
3. Yoshitaka ---> niestety tylko do 15:30 :/
BTW: gdzie tak pętla jest? możesz podać adres?
Tak, to jest adres studio. A pętla to to zakole z napisem Stojałowskiego
Yoshitaka: dobre i to. Przynajmniej coś pofocisz. A ja nadal nie wiem jaki strój preferujecie i uczesanie?? Jakieś życzenia? Czy mam normalnie ubrana przyjść?