Niestety nie da rady :( Jestem uwiązany u siebie do wieczora... Ale na kolejne spotkanie plenerowe powinienem dać radę przybyć :) Miłego wyjścia Wam życzę :)
Wersja do druku
to jest w abramowskim. jada tam busy 653 i 688 spod dworca. wysiadasz przy famurze i naprzeciwko jest to technikum.
ja niestety odpadam :-( .. gdybym sie teraz wybral to pewnie mialbym szlaban na 21'go wiec sami rozumiecie ;-) .. do tego mam jeszcze dylemat bo 22'go jest rajd w wieliczce na ktorym tez chcialbym byc a 2 dni z rzedu na focenie - to by bylo zbyt piekne by bylo prawdziwe ;-)
rajd wiec pewnie odpuszcze i widzimy sie w cementowni :)
Jak to dobrze być singlem :mrgreen: freedom, freedom i raz jeszcze freedom.
Tak na poważnie, echelon rano wpadaj na wernisaż, a po poludniu zajmij się swoją kobietą. Albo zabierz ją do Piotrowic, łyknijcie razem trochę kultury, a potem wytańczycie wszystko na jakiejś imprezce - zawsze to jakiś kompromis :-)
U mnie też zaczyna się niestety robić niepewnie :-/
Wieczorem ostatecznie się określę (w sumie sam do siebie, bo i tak nikt chęci uczestnictwa nie deklarował oprócz badiego ).
Tak czy siak, już ze niedługo Cementownia, wiec nie jest tak źle :-)
Panowie co do cementowni ,radze poczekac az stopnieje snieg...bo nie widac po czym sie chodzi ,a moze sie zdazyc ze stoi sie przy 10 metrowej przepasci studni ...
okay, jutro o 10 mam egzamin na uczelni. mozliwe, ze po jego zakonczeniu wpadne do abramowskiego.
Ja jestem za cementownia jak sie troche mniej zimowo robi.. wystarczy mi widok cementowni w jaworznie.. jak jest snieg to jest ****, ze tak powiem :mrgreen:
W zamian moze jakies spotkanie przy herbacie i onanizm w ktores popoludnie/wieczor? Albo W KONCU katowice noca? :P
studio wciąż aktualne ;D btw Modzel jak tam fotki pucharów?
Obiecane kilka zdjec.. tak na szybkiego (wiem ze puchary krzywo:P )
01
02
03
Jak dla mnie, maska najlepiej wyszla :)
A tak z innej beczki, czy ktos się wybiera z "naszej" ekipy do Wrocka na foto dej?
Wroclaw Wroclawiem, a moze by tak W KONCU Katowice baj najt zrobic co? Wczoraj kolo 22 jechalem przez centrum i powiem wam, jak wszystko jest zasypane sniegiem to calkiem fanie wyglada :mrgreen:
wstyd sie przyznac ale o 22 to ja juz smacznie spie :mrgreen:
potem w trakcie nocy slysze "łeee.. łeeeee.. łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e.." wiec korzystam z kazdej minuty snu jaka mi zostaje ;-)
ciezko mi bedzie sie wyrwac wieczorem/w nocy bo to generalnie pora kąpania/karmienia/usypiania/uspokajania/noszenia/usypiania/kołysania/karmienia/usypiania/.. ;-)
http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=524
Z chęcią złożę się na paliwo, jeśli ktoś będzie się wybierał.
ja tez sie pisze na zrzutkę na paliwo i wyskok do wro
:D Teraz chłopaki trzeba tylko namierzyć kierowcę !
To może kolega Innowierca, który ostatnio z Tobą był?
Piotrthx? Modzel? Może inni forumowi, nieforumowi, mobilni, nieżeniaci, niedzieciaci się wypowiedzą :mrgreen:
Zapytam się Piotrka R., wątpię żeby pojechał, no ale zapytać nie zaszkodzi.
Nie napalam się zbytnio, ale gdyby była okazja to ja jak najbardziej się piszę...
kierowcę i samochód.....
Ha! Innowierca znalazł mi miejscówkę w samochodzie znajomych z mojego rodzinnego ukochanego forum, załapałam się na ostatnie miejsce. Teraz myślę jak by Was tutaj chłopaki i z kim skumać, bo może gdzieś ktoś się jeszcze pojawi chętny, ehhh ,,,
a co to za forum? Ja myślałem, że wszyscy CB kochają :mrgreen:
Spoko Zemfira, mamy jeszcze tydzień na wykombinowanie transportu, ja popytam, Matekithan popyta, może ktoś inny tu zajrzy i się zdecyduje sam pojechać, a nas przy okazji zabać na pakę itd. A jak nie Wrocek, to wymyśli się coś innego :-D
witam ,siedze teraz w zakopcu ale przyszly tydzien czemu nie...musze to przemyslec odezwe sie w poniedzialek
Jak się złożymy w 4 na paliwo to wyjdzie niewiele, a wypad może być interesujący. Wiadomo, że u każdego może być różnie z czasem, ale gdyby każdy dysponował sobątą w pełni wolną, to niekoniecznie trzeba się ograniczać tylko do focenia w wytwórni filmów, można zachaczyć o inne ciekawe miejsca i trochę (przed i po wyzycie w WFF) pozwiedzać.
To takie moje wolne myśli... :-)
edit, no to Piotrze udanego wypoczynku, pogodę masz piękną - sporo śniegu, słonecznie i przyjemnie - tylko pozazdrościć, Pozdrowencje :-)
Interklasa, jedna wielka rodzina :) Spotykamy się od 2004 dwa, trzy razy w roku jedni odchodzą inni przychodzą, niezwykła atmosfera. Polacam!
Co do Wrocka to zwerbowałam nam modelkę, jakby ktoś chciał. Co do focenia to obok tego czegoś jest przecież Pergola, a na upartego jest i Zoo. Stamtąd mozna się przenieść na rynek, za dwa dni gdzieś powinnam wiedzieć do jakiego lokalu się zwiniemy, żeby zjeść coś dobrego i pogadać oczywiście o fotografii :D
a czy Modelka jest wolna xD ;P
ale z nimi pracuje więc nie wypada podrywać ;D a do Wrocka pojadę rozrywkowo ;p o ile to wypali w ogóle...
Trochę czasu minęło od naszego pleneru w Szopienicach, ale dopiero teraz znalazłem chwilkę żeby siąść na rawami. Zapraszam do zerknięcia i skrytykowania :mrgreen:
www.adifoto.blogspot.com
...
1.Niezłe te na piździkach, ale ciut ciemne jak dla mnie. Na architekturze się znam mniej niż na gotowaniu.
2.Modelka zajęta, ale co to za przeszkoda.:twisted:
3.Lokal na później jeszcze nie jest wiadomy, zbyt wiele pomysłów mamy.
post processing w b&w zupelnie mi nie lezy. poszukaj tutka autografa na zolto-czarnym forum.
btw wyostrzasz po zmniejszeniu jpegi?
elo, w sumie racje, że trochę ciemnawe są mogłem je minimalnie rozjaśnić,
jeśli chodzi o b&w to wyciągałem dość mocno chmury, ekspozycją, recovery, potem adjustment brushem znów korygowałem ekspozycję w wybranym fragmencie juz na poziomie rawa i też jak dzisiaj rano patrze ne nie to mogłyby być jaśniejsze nieco. zerknę do tego tutoriala zaraz, aha oczywiscie wyostrzam tylko po zmniejszeniu, wczesniej przy wołaniu tego nie robie (a powinienem?)
dzięki za słów kilka :-)
w sobote pracuje wiec z przykroscia nie pisze sie na wyjazd...ale gdyby pojawil sie jakis pomysl na popoludnie lub niedziele...to piszcie
Tya tyle że na targach ślubnych jestem w niedziele ;/
foto dej we wrocławiu jest w sobotę nie w niedzielę.
Przyłacze się do pytania Modzela, gdzie są te targi i jak z dostępnością?
PS. Do Zemfiry
Dałem znać Piotrkowi Radomskiemu i też mu niestety nie pasuje, więc wypada życzyć udanego focenia, no i pochwal się później fotkami, żebyśmy wiedzieli co nas ominęło :-)
tak targi wymagaja akredytacji a są w hotelu qubus chyba
ale można bilety kupic chyba normalnie