Nie mow, ze byles wczoraj rano? :D :D
Wersja do druku
Nie mow, ze byles wczoraj rano? :D :D
to i ja się dopiszę do grona zadowolonych klientów pana Towersa; ja w przeciwieństwie do kol. color zaufałem Towersowi i posłałem mu trochę swoich gratów w ciemno które zamieniłem u niego na nową piątkę - wszystko korespondencyjnie
dobra cena, bardzo dobra obsługa - polecam
a ponieważ Towers podbijam Ci ten temat z drugiej strony tego działu na sam szczyt to liczę na rabacik przy kolejnych zakupach ;)
Witam kolejny zakup u Towersa szybko i sprawnie polecam
Ja również po kolejnych zakupach u Towersa. Jak zawsze szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim, którzy chcą coś kupić & zamienić :)
moje pierwsze zakupy o Towersa na dosc znaczna kwote - profesjonalna obsluga, szybciutka przesylka no i widac zaangazowanie w tym co robi :mrgreen: polecam!
A ja u Towersa nie kupowałem bo o nim nie wiedziałem.
Wszystko kupiłem drogo w sklepie w Łodzi.
Teraz siedzę, żałuję i w brodę sobie pluję.
Ja też znów zrobiłem "spore" zakupy u Towers'a. Jak zwykle bez zarzutu.
5d2 zakupione bez najmniejszych problemów. Polecam!
Nie lubie sie powtarzac ale kolejna udana transakcja za mna z ze sklepem foto-ivy.
Pozdrawiam cala obsluge ;)
Niezła reklama ten wątek(sam z niej skorzystałem) ;) i z przyjemnościa dołączam do rzeszy zadowolonych klientów. Kompetencja i rzetelność na najwyższym poziomie!
Ja ponad miesiąc temu wysłałem zapytanie o Canona 10-22, czy będzie możliwość jego sprowadzenia. Odpowiedzi do dziś nie uzyskałem, ale może to wina tego, że sprzedawca miał jakiś epizod związany z pobytem w szpitalu, bo ktoś tutaj wcześniej o tym wspominał. All in all, obiektyw kupiłem gdzie indziej...
Fajny jest :) nie powiem - szybko, cicho, szeroko. Jednak chyba bardziej mi zależy na pełnej klatce, którą muszę w jakiś sposób sfinansować. No chyba, że odpuszczę sobie pełną klatkę na rzecz dodatkowych szkieł ;).
sprzedaż sprzedażą. liczy się też obsługa po sprzedaży
...
i tu muszę powiedzieć, że jestem Bardzo zadowolony.
padła mi migawka w 40D przy przebiegu 30k.
serwis wymienił - na inną o przebiegu 19k .....
długo trwała walka z serwisem ale Towers wytargował dodatkowe 6mcy gwarancji za te naprawę.
czapki z głów.
W związku z tym, że i pogoda lepsza się niedawno zrobiła, to zacząłem bardziej używać swój sprzęt.
No i niestety pojawił się "drobny" problem. 5d2+50/1.4 z bliska ostrzył idealnie. Niestety, powyżej 3-4 metrów pojawiał się ogromny FF (ok. pół metra).
Od kupna zestawu minęło już ponad pół roku, ale napisałem maila do Towersa.
Następnego dnia oddzwonił prosząc o przesłanie rawów z odległości 1,2, 5 metrów. Tak też uczyniłem.
Po 2 dniach Towers zadzwonił proponując wymianę szkła na nowe. Warunkiem było poczekanie około 10 dni.
Obiektyw wysłałem w poniedziałek. We wtorek rano telefon - szkło dotarło, wszystko ok.
W piątek - do drzwi dzwoni kurier z nowym szkłem (a miałem czekać 10 dni).
Radość nie trwała długo - problem identyczny.
W związku z tym, że było już dosyć późno, to zadzwoniłem w sobotę rano. Towers zaproponował, abym mu wysłał aparat z obiektywem. Ja wolałem jednak za kilka dni przyjechać osobiście (szybciej, sprawniej i bezpieczniej dla sprzętu).
We wtorek stawiłem się w Krotoszynie. Towersa jeszcze nie było, ale pracownica zaproponowała kawę. Po niedługim czasie przyjechał Towers, a później małżonka.
Kilka pierwszych strzałów pokazało, że problem jest. Podpięliśmy 35/2 - ostrzyła idealnie. To samo 85/1.8. Akurat na magazynie były jeszcze 2 sztuki 50/1.4. Jedna trafiała lepiej niż poprzednie, druga natomiast bezbłędnie.
Sprzęt został wymieniony i działa wyśmienicie.
Przy okazji podpiąłem też Ciamcianga 14/2.8 :mrgreen:
Moje wnioski. Dobrego sprzedawcę poznaje się nie wtedy, gdy jest wszystko ok, lecz gdy pojawiają się problemy. Jak widać Towers go rozwiązał bardzo sprawnie i z zaangażowaniem.
Kontakt mailowy i telefoniczny - świetny.
Kontakt osobisty - jeszcze lepszy.
Jeszcze raz polecam.
PS. na foto-ivy.pl ceny są trochę niższe niż na alledrogo :wink:
MC_ jak ja Ci zazdroszczę... zdrowego rozsądku w wyborze sprzedawcy.
Kilka razy kupowałam u Towersa i zawsze było super. Raz zdażyła mi się wymiana szkła po kilku tygodniach . I absolutnie żadnych problemów - "Skoro z puszką nie gra, wymienimy..." - usłyszałam.
2 maja kupiłam nowe 35L, u kogoś innego - bo taniej było :evil:.
Efekt jest taki, że mam kompletnie walnięte szkło, kilkaset km więcej na liczniku (żeby sprawdzić szkło na innych puchach), źle wypisany niemiecki paragon i o czymś takim jak wymiana czy zwrot, sprzedawca nie chce słyszeć, pomimo że informowałam go o problemach już po 2-3 dniach od zakupu.
Szkoda, że ja do takich wniosków musiałam dojść ... tracąc czas, pieniądze i nerwy.
35L już u mnie, cała i zdrowa, bez BF/FF. Za tydzień Samyang 14 :D
Kryzys, kryzys, a wszyscy kupują sprzęt ;D Jakaś ściema ^^
Ja kasę z unii wezmę sobie po studiach :D
Podsumowując to do tej pory:
C 50mm 1.4 USM
C 430 ex II
C 100mm 2.8 L IS USM
C 100-400 4,5-5,6 L IS USM
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt.
Dobre jest to, że sprawdza sprzęt przed wysłaniem.
Jak cena się uspokoi to przyjdzie czas na 5d mk II :)
początkiem maja kupiłem u towersa 5d2 i 24-70. wszystko bez najmniejszych zgrzytów. towar porządnie zapakowany z ekspresową dostawą do domu :)
1. Ja problem z AFem zauważyłem po ponad pół roku. Towers sam zaproponował wymianę.
2. Serwis albo skalibruje albo nie.
3. Kupujący ma prawo wybrać czy korzysta z gwarancji czy z odpowiedzialności sprzedawcy.
4. Wada może ujawnić się później. Szło może się rozkalibrować, mechanizm może ulec uszkodzeniu w trakcie uzytkowania. Nie ma znaczenia to, że w momencie kupna nie było objawów.
Wszyscy piszą to i ja coś dodam.
U Towersa w zeszłym roku w maju kupiłem 5DmkII i 50/1.4 w cenie o jakiej wtedy można było tylko pomarzyć :). Prosiłem o dobranie szkła do body. Po odebraniu zestawu byłem i jestem do dziś zachwycony. Trochę później brat kupił od niego 50D, nie pamietam już z jakim szkłem, sytuacja podobna.
Jeżeli kupować sprawdzony sprzęt to tylko o Towersa. Polecam serdecznie.
I ja dołączę do zadowolonych klientów. Zrobiłem u Towersa dosyć duże zakupy osobiście i wszystko gra. Puszka i szkła z pobieżnych testów ostrzą idealnie. Bardzo miła transakcja i jeszcze mi psa wygłaskał :) (obaj mamy boksery)
pozdrawiam.
Kolejne zakupy przed długim weekendem.
W sumie w paczce znalazło się 5 przedmiotów. Szczegóły transakcji telefonicznie i mailowo ustalone. Na moją prośbę odbiór osobisty w siedzibie firmy kurierskiej, abym nie musiał czekać cały dzień na paczkę.
Wysyłka tego samego dnia, co należy dodatkowo pochwalić, bo Towers był w trakcie przeprowadzki sklepu (niby blisko, ale i tak trzeba wszystko przenieść).
Paczka zapakowana tak, że chyba z 5 minut otwierałem :razz:
Nie muszę chyba dodawać, że zawartość paczki się zgadzała z zamówieniem?
Łee, no to lipa :P Do dziś będę pamiętał historię Kubamana : http://canon-board.info/showpost.php...07&postcount=4
Ja tam wolę "gratis" dostać w cenie, a za zaoszczędzoną kasę sam zdecydować co sobie sprawić. Prawidłowo!
Mylisz rabat z gratisem, jedno drugiemu nie przeszkadza
Akurat Towers jakieś folie wrzucił do paczki dla zabezpieczenia.
A było tak jak pisał micles rabat dostałem. Zdecydowanie wolę takie rozwiązanie. No i do lampy Towers dodaje standardowo dyfuzor jak StoFen.
Niestety Towers przed pakowaniem przepuścił ją przez niszczarkę-nawet nie wiedziałem, że była wczorajsza :smile:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No, to jednak jakiś gratis jednak był-ja też dostałem takie dyfuzor:smile: rabatu niestety nie udało mi się wytargować-może dlatego, że kupowałem tylko 2 przedmioty :?
Bo to nie jest takie łatwe przy cenach, które na wstępie proponuje.
Będę trenował, może następnym razem się uda :? :smile: