Ja zaryzykowałem i jestem zadowolony. Używam go z oryginalną baterią i jest ok. Swoją drogą, to jakiś czas temu zapłaciłem za niego 207zł :) (u tego samego sprzedawcy)Cytat:
Zamieszczone przez Voith
Wersja do druku
Ja zaryzykowałem i jestem zadowolony. Używam go z oryginalną baterią i jest ok. Swoją drogą, to jakiś czas temu zapłaciłem za niego 207zł :) (u tego samego sprzedawcy)Cytat:
Zamieszczone przez Voith
i ja się zastanawiałem nad "identycznym z oryginałem", ale jak poczytałem na forum, że nie ma bezpiecznika to dałem spokój i się opłacało. Nabyłem miesiąc temu oryginał w EURO za 199 PLN :D.
A ja to mam czasami fuksy małe i dzisiaj zanabyłem uczciwie oryginalny BG-E3 za równowartość 50 zł:-D
Leżał sobie spokojnie w kartonie ze sklepowymi "resztkami", tylko opakowanie miał taśmą polepione no i gwarancji mi nie dali (działa) .
Najciekawsze że 5m dalej w tym samym sklepie te same gripy stoją karnie na półce z ceną 12-krotnie wyższą ......
P.S. Zainteresowanych informuję że był tylko jeden.
Czy ktoś mógłby mi pomóc znaleźć gripa? Interesuje mnie jedynie oryginał, w jak najniższej cenie. Przeszukałem na Googlach 40 stron z wynikami i efekty tylko mnie dobiły... Ceny jakie spotkałem wahają się od 380 zł do 570 zł! Na Allegro nie jest dobrze, są tylko 4 aukcje, w tym jedna z zamiennikiem i reszta używane (i/lub drogie). Jak popatrzyłem w archiwum aukcji i znalazłem takie po 250 zł, których nikt nie chciał kupić, to chciało mi się śmiać. Będę wdzięczny za linki do sklepów internetowych. Miło, gdyby ktoś znalazł poniżej 300 zł. Przesyłajcie mi je na PW, żeby jeszcze ktoś mnie nie uprzedził. ;)
poczekaj na nowa partie. bedzie na pewno, bo weszlo 400d, ktore bedzie korzystac z tego samego grip'a.
a poniewaz bedzie nowa partia, to ceny pojda pewnie w dol.
Właśnie miałem o to pytać na forum... Bo to logiczne, że skoro 400D korzysta z tego samego gripa, a na magazynach się wyczerpują (a zapotrzebowanie duże) to ceny są wysokie. Liczę na to, że Canon wypuści nową partię. Pytanie tylko, czy grip do 400D będzie pasował do 350D? Bo ten z 350D do 400D tak... Nigdy nic nie wiadomo. Może go ulepszą? A może ceny gripa dalej będą wysokie, a promocyjne tylko z 400D w zestawie? OK, czyli na chwilę obecną nie kupować gripa? Nie chcę dawać za niego 500 zł, skoro mógłbym mieć niedługo 2 takie. Pozdrawiam!
Skoro EOS 400D jest już dostępny w sprzedaży, to czemu ciągle nie ma do niego gripa po normalnej cenie? Teraz nawet zamienniki Delty kosztują 300 zł!
popyt wiekszy wiec cena tez stara zasada rynkowa