69 Eksperyment zakończony sukcesem (chyba...)
70 Rano:)
71 Marna próba makro
72 Jak wyżej
73 Dobra, już nie męczę:)
pozdrówka:)
Wersja do druku
69) Zdecydowanie zwraca uwagę. GO jest tam gdzie być powinna i kolorki fajne - ładne foto
70) Ciut przepalone i niebo bez efektu, brakuje np. smug. Za chuda gałązka nie zasłania dobrze słońca.
71) Nie lubię much w macro, wolę "bąki", próba faktycznie marna
72-73) Do szuflady
69 robiłem c50/1.8+ 2 pierścienie (13 + 21 mm), nawet wygodny w użytkowaniu zestaw, coś się udało - to dobrze, cieszę się że ci się podoba, w sumie to idę ścieżką, którą niedawno wydeptałeś, chociaż nie wszystko wyszło tak jak chciałem, tzn 71,72,73. Na 71 to zdaje się błonkówka czarna z osowatych, ale wcale nie wpływa to na poprawę obrazka:D. 70 na szczęście mgieł w najbliższym czasie nie powinno zabraknąć, więc będę miał okazję poeksperymentować. Nie muszę wprawdzie teraz wstawać koguta budzić:D, ale -2 w tą niedzielę już można było odczuć. A jak postępy w pracach nad oświetleniem?
70,77, przyjemne:)
pozdrawiam
77
Nie dalo sie prawego dołu rozjaśnić ? :roll: . ?
77 fajowe - nie rozjasniaj dołu, tak jest lepiej - moim amatorskiem zdaniem :)
Poprzednie foty znikają z iv.pl/
Dziękuję za dobre słowo, nawet jeżeli na 77 zdjęć spodobałoby ci się jedno, to też bym się cieszył:D
zysk, nie mam narzędzi do częściowego rozjaśniania zdjęć, dlatego też lubię robić kontry. Mógłbym ciachnąć prawą stronę, ale wtedy tracę trawy( te dwie wysokie), które jednak dobrze komponują się z resztą.
--- Kolejny post ---
I tak też zostawiłem. Widzę wszystkie zdjęcia, których nie widzisz? Jeden set wrzuciłem bez logowania, sprawdzę...
Są wszystkie .