Odp: Canon Cashback 2013 !!!
Cytat:
Zamieszczone przez
McLaren
Podwyżka cen sklepów + Podatek do opłacenia + wysłanie kodów kreskowych pocztą (czas) + niepewność zwrotu (130 sztuk) = Średnio ten Cashback wygląda :-/
Ano dokładnie.
I jeszcze pudełko masz zniszczone, co teoretycznie może odgrywać jakąś tam minimalną rolę przy odsprzedaży (w sensie - mając do wyboru dwa DOKŁADNIE takie same "idealne" obiektywy, osobiście wybiorę ten z całym pudełkiem). ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bart
Ano dokładnie.
I jeszcze pudełko masz zniszczone, co teoretycznie może odgrywać jakąś tam minimalną rolę przy odsprzedaży (w sensie - mając do wyboru dwa DOKŁADNIE takie same "idealne" obiektywy, osobiście wybiorę ten z całym pudełkiem). ;)
Mam kilka pudełek po obiektywach w szafie, w idealnym stanie!!! może chcesz kilka dla poprawienia samopoczucia... ;)
A to nie będą standardowe stawki podatku dochodowego?
Wg mnie też trochę to niejasne, ale wydaje mi się, że nie łapie się ta kasa pod zwolnienie z ustawy o podatku dochodowym art. 21 ust. 1 pkt 6a :(
Sam nie wiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
A to nie będą standardowe stawki podatku dochodowego? (...)
Tak. Po prostu przy rozliczaniu rocznego PITa, dopisujemy kwotę Cashback do rubryki: dochód - inne źródła iii...
...cóż podatek saaam "wyjdzie" ;) - (18% v 32% - mi drugi próg i tak nie grozi...)
"Uwielbiam" Takie podarunki
Opodatkowaniu podlega dochód, czyli przychód minus koszty, więc można rozliczyć koszty związane z danym przychodem. W tym wypadku jedynie koszt znaczka pocztowego z listu z kodem kreskowym z opakowania :lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
latant
Opodatkowaniu podlega dochód, czyli przychód minus koszty, więc można rozliczyć koszty związane z danym przychodem. W tym wypadku jedynie koszt znaczka pocztowego z listu z kodem kreskowym z opakowania :lol:
Racja
PS. ...ale "rzeźba"... :D
W saturnie jest promocja.
Oddając stary aparat, dostajemy 10% upust na nowy + zwrot kasy przez canona i mamy ciekawą oferte .
Udało się ! :)
Dostałem właśnie info.
Zgłosznie w necie dokonane w czwartek wieczorem.
List wysłany w piątek.
Dziś jest wtorek.
Szacun
A co kupowałeś? Bo ja chce kupić 17-40 ale powoli zastanawiam się nad dobrą używką, bo sklepy powoli doprowadzają mnie do granic wytrzymałości.