UI.DLL. Plik już mozna pobrać od Adobe, następnie podmienić i problem powinien ustąpić:
Lightroom 5 crashes rating, flagging images | Windows
Wersja do druku
UI.DLL. Plik już mozna pobrać od Adobe, następnie podmienić i problem powinien ustąpić:
Lightroom 5 crashes rating, flagging images | Windows
Tak z innej beczki - albo mi to gdzieś umknęło, albo się nie znam:
Kupuje sobie Lr5 STE - wersja 'na dzisiaj'. Czy mogę sobie za free aktualizować wersje do 5.1,... , czy też trzeba sypnąć Adobe monetami za każdą aktualizację?
Btw, wagteil & quail dzięki za linka.
Do bólu, czyli niecały rok... bo... za rok Adobe zrobi LR6.
Nie wiem czy ktoś ma taki problem ale u mnie jak obrabiam zdjęcie w lightroomie 5 za pomocą tabletu Bamboo po zastosowaniu większej ilości Spot Removal albo pędzla komp strasznie zmula i praktycznie nie można pracować. Problem znika jak odstawie pióro i pracuje myszą. Jakieś rady ?
Po odlaczeniu twardego dysku i wygenerowaniu smart previews, pliki da sie wyeksportowac jako maly katalog, niestety katalog po otworzeniu na innym kompie nie daje sie uzywac w module devlop, suwaki sa nie aktywne. To ciekawe ze na pierwotnym komopie da sie je edytowac bez problemu, ale na innych kompach juz nie. Czy ktos wie jak sobie poradzic z problemem? Chcialbym zlecic edycje zdjec i wysylac je przez siec, ale wysylanie calych rawow to mordega.