-
Powiem tak... Nie widze sensu lazenia z przewodnikiem i cala masa gapiow... Zobaczcie na zdjecia na stronce jaka watacha... Ja juz tam bylem kiedys z kumplem i jego znajomym fotografem... aler poszedlbym bardzo chetnie jeszcze raz z lustrem ( wczesniej mialem malpe PANASA )... tylko srednio mi sie widzi szukanie kadrow jak tyle luda bedzie... bylem w lato jak w lesie zielono bylo i udalo mi sie tam odszukac pare fajnych budowli, mysle ze teraz zima bedzie jeszcze latwiej i lepiej plenerowo do fot...
Pisze sie jak najbardziej na jakas sobote, w piatek niestety nie moge bo w tygodniu pracuje...
-
-
No dobra - załóżmy, że w sobotę czy w niedzielę pójdziemy pospacerować - kto byłby na spotkaniu?
-
-
No to dwie osoby - więc moja propozycja - zrobić wypad na następny weekend
Sobota, 13.00 - Skarb Police - możemy wystartować z jakiegoś umówionego miejsca
Trzeba wreszcie ruszyć coś w regionie!
1. tasia
2. maquinista
3. ....
-
witam
proszę mnie też do listy dopisać :)
-
Plener w Szczecinie 25.01.2009 g. 7.45 na kładce
--------------------------------------------------------------------------------
Plener miejski "Nowe ujęcia znanych miejsc w centrum Szczecina" - organizowany przez Polskie Radio Szczecin - program "Migawka" i Fotoklub Szczecin http://www.fotoklub.szczecin.pl
Pierwszy z serii comiesięcznych plenerów (kolejne w każdą ostatnią niedzielę miesiąca, kwadrans przed świtem). Spotkanie uczestników niedziela 25 stycznia 2009, o godz 07.45 na kładce obok Katedry. Fotografujemy w trójkącie Katedra-Brama Królewska-Zamek.
Więcej szczegółów w programie "Migawka" sobota 09.00 Polskie Radio Szczecin - 92.0 MHz - Szczecin, 98,7 MHz - Sławoborze, 106,3 MHz - Świnoujście.
-
Kurcze - 25 nie mogę - fajnie ale za miesiąc jestem - za tydzień - w Policach choćby sam też jestem!
-
Hehe.. a ja właśnie w trakcie wymiany statywu :) ale juz niedługo .. Pozdro Tasia - jak coś to daj znać na te Police
-
Witam.
Zamiast soboty robimy niedzielę i będzie git. Mogę robić za przewodnika wycieczki pokazać 90% obiektów znajdujących się na tym terenie oraz opisać ich przeznaczenie. jest to około 4h chodzenia. więc godzina 12 była by najbardziej rozsądna. Mogę zabrać 3-4 osoby samochodem pod samą bramę fabryki ;)