A czy mógłby ktoś polecić tani plecak, tak do max 150 zł, żeby zmieścił 550d+55-250+T17-50, w przyszłości jakąś lampę, do tego laptopa/netbooka i jeszcze gdzieś jakąś bluzę, picie etc?
Wersja do druku
A czy mógłby ktoś polecić tani plecak, tak do max 150 zł, żeby zmieścił 550d+55-250+T17-50, w przyszłości jakąś lampę, do tego laptopa/netbooka i jeszcze gdzieś jakąś bluzę, picie etc?
Ciężko się będzie zmieścić w tej cenie. Może Naneu UrbanGear U60, ale nie wiem jak tam jeszcze bluzę czy picie wciśniesz;). Ja mam Naneu Alphę L, która jest dzielona na pół i jest miejsce na jakąś kurtkę i kanapki. No i dostęp do komory ze sprzętem jest od pleców, więc nikt w tłumie nie wyciągnie. Jedyny minus to trochę wysoko umieszczone pasy biodrowe i 80zł więcej. Ale zdecydowanie warto dorzucić.
Zgadza się - przy osobach bardzo wysokich pas biodrowy znajdzie się na brzuchu a nie na biodrze.Cytat:
Jedyny minus to trochę wysoko umieszczone pasy biodrowe
Ja mam Lowepro Rover Plus AW i mimo, że dostęp do sprzętu jest z przeciwnej strony pleców istnieje realnie mała szansa na wyciągnięcie z komory czegoś przez złodzieja w tłumie. Przyczyna tego jest fakt, że aby coś z niego wyciągnąć to praktycznie trzeba plecak "złamać" - przy zapiętym pasie biodrowym (wychodzi on tzn jego mocowanie z dołu dolnej komory) raczej jest nierealne aby móc swobodnie coś włożyć lub wyjąć.Cytat:
No i dostęp do komory ze sprzętem jest od pleców, więc nikt w tłumie nie wyciągnie.
Ja mam waxwear czyli właściwie to kanwas i jest to fajny miękki materiał ,gęsto tkany nie przepuszcza wody ,jeśli chodzi o nylon to podobno f2 robi się mocno walizkowata
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
W tej cenie to będzie Delta SX2
Mam takie cudo i wchodzi mi 500d z gripem, 10-22, 15-85, T70-300 i 50/1.4 i lampa.
W górnej komorze za duż miejsca nie ma ale butelka wejdzie. Kieszeń na laptop mieści bez problemu 16 cali.
Oczywiście w tej cenie jest ale. Mi plecaczek ma służyć stacjonarnie i do przewożenia sprzętu. I do tego celu się nadaje. Super jakości to on nie oferuje. (Mi niemal od razu urwał się jeden pasek od mocowania statywu).
Gdzieś kiedyś słyszałem że ten nylon balistyczny domke jest tak mocny że w miejscach narażonych na tarcie na torbie nie dzieje się nic natomiast potrafi nam przetrzec kurtkę np :) oczywiście po jakimś czasie uzytkowania
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
zobacz teraz mają jakąś promocje..
http://ttfoto.pl/wyprzedaz-o_s_sale.html