Link do posta z poniższym zdjęciem w moim wątku, jakby ktoś chciał tam też mi posłodzić :D
Zadni Staw i Wole Oko
(robione spomiędzy Zawratu i Świnicy, 26.09.2011r, 06:18)
Wersja do druku
Link do posta z poniższym zdjęciem w moim wątku, jakby ktoś chciał tam też mi posłodzić :D
Zadni Staw i Wole Oko
(robione spomiędzy Zawratu i Świnicy, 26.09.2011r, 06:18)
Świetna fotka, opłacało się wstać o zmroku :)
Nie różni się zbyt bardzo tym, które zrobiłem w dzień (chyba - jeszcze bezpośrednio ich nie porównywałem, na razie tylko sobie obrobiłem dla rozgrzewki tą jedną fotę)
EDIT :
Ok, faktycznie jakoś super się nie różni.
Prawie że prosto z puszki, 2 dni wcześniej, 4h później :
...a ostatnich gryzą psy :p
I słodziak na koniec:
Łap i nie grzesz więcej =) http://img844.imageshack.us/img844/1273/micles.jpg
A tak na serio to przed wyjściem w takie rejony ogarnij podstawowe punkty orientacyjne, topografia idąc o takich porach jest wymagana przynajmniej na średnim poziomie.
Czasami możesz narobić sobie i innym takie kuku, że lepiej szkoda gadać.
Półtorej tygodnia temu dokładnie na tej samej drodze zginął fotograf i świetny ilustrator Jan Dziaczkowski. Nikomu nie życzę podobnego losu.
Ogarnąłem topografię przechodząc większość tej trasy 2 dni wcześniej, tyle że w drugim kierunku, a te schodzenia poza szlak odbywały się na "bezpiecznym" terenie, tak jak mówiłem - na tyle szerokim, że ludzie (...).
Jak ktoś umie myśleć, to raczej nic mu tam nie grozi. Co innego jakby było mokro/śnieżno/lodowo - wtedy to bym miał majty pełne czekolady, a i owszem.
Kapciem za szwendanie sie samemu po górach :-P ...masz następną razą!
Jeszcze jeden strzał ode mnie...z dedykacją dla wszystkich bawiących w Tatrach w tym okresie. Smerczyński stawek oczyma cepera :smile:
Ekstra zdjęcia Panie i Panowie! Szacun!
Jacek, to ostatnie zdjęcie ten kolorek ma od jakiegoś filtra, czy w PeeSie wyciągane/dodane?
Jest to wieczór (z powrotem trzeba było biec ;) ) a do tego lekko podrasowane w programie graficznym.