Aleś chłopie tego wyprodukował :D.
Wersja do druku
Aleś chłopie tego wyprodukował :D.
No to Panowie powielacze w ruch, rano bibuła ma myć na kazdym rogu ;)
W Canon Polska pewnie blady strach i ludzkie pojęcie śmigają po korytarzach a narada kryzysowa będzie trwała do rana.
Wiedziałem że z tym ruchem wyzwolenia będzie coś na rzeczy... :D
to ja dorzuce cos od siebie...
moze prawnie srednio moge pomoc ale kombinacje mam we krwi
jesli trzeba obejsc jakis kruczek wiec jakby co to sluze pomoca:)
dodatkowo:
jesli by interesowalo kogos zrobienie jakiejs imprezy promocyjnej
(sadze ze bardziej to sie nadaje jak juz bedzie co swietowac:P)
to mam w tym dosciwadczenie, wspolpracuje z najwazniejszymi
klubami w krakowie...ale w wawie, lodzi czy sopocie tez sie cos znajdzie:)
ps: ja dopiero ruszam z czytaniem "manifestu":P
Jeśli mogę coś doradzić to mniej pisania i papierków więcej robienia. Stowarzyszenie, w którym działałam upadło właśnie z powodu nadmiernej literackości, stosu papierów itp.
Zainteresowane osoby prosiłbym o propozycje nazwy klubu. Najlepiej, aby nazwa nie zawierała bezpośrednio słowa Canon.
Przydałoby się szybko określić w tej kwestii.
Moja propozycja:
Klub Canonier
Dlaczego ma nie zawierać nazwy Canon?
Canonier nie kojarzy się z aparatami/fotografią tylko z działami/armatami..
poza tym klub będzie działał niejako równolegle z forum użytkowników aparatów firmy Canon więc dlaczego miałby się nie nazywać jakoś podobnie - w końcu nikoniarze mają Nikon Klub Polska , jest AlfaKlub związany z sony/minoltą więc czemu nie Canon Klub? Dywizja CB kojarzy się jednoznacznie z CB radiem więc też odpada.. wg mnie jak najbardziej wskazane jest żeby był w nazwie związek z marką sprzętu
Nie mówię że nie może być, ale zależy mi akurat na propozycjach nie zawierających bezpośrednio zastrzeżonej nazwy jaką jest Canon. Żeby wymyślić coś ze słowem Canon to nie ma problemu, większy problem jest inną z koncepcją.
A jak załatwili to z NKP, że porozumieli się z Nikon Polska? My tak nie możemy?