Byłoby kilka pomysłów, ale ...
... skoro wolisz do wszystkiego dochodzić sam ... :)
Wersja do druku
Dzięki.
1. Za krotki czas napisow lansowych na wstepie.
2. Fakt. Sceny z pelej sali fanow przelatujace do pustej z odwrocami rol glownych w clipie kupy sie nie trzymaja. Gdby udalo sie uzyskac trybuny fanow przy wszystkich ujeciach w sali to na pewno byloby to jazzy! A tak niestety.
3. Fakt za duzo podrozy w miejsca tam i siam.
4. Ladna praca kamera - znaczy dslr.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale i tak bedzie progress siak czy owak bo bedzie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jakie parametry maja pliki ktore zapodajesz na vimeo? Format, kodek, ilosc klatek?
Progress będzie.
Format nie ma (z tego co ja rozumiem) nic do rzeczy, bo to tylko wrapper, standard opakowania danych video w dane informacyjne, no ale jak już musisz wiedzieć, to mp4. Sony AVC (eksport z Vegasa), fps taki sam jak klipy wejściowe (w tym wypadku 23.976).
Cień jest strasznie rażący, ale...
No właśnie ale... jest tego sporo i co z tego. Przynajmniej jest do czego porównywać, a przy okazji dąży się do jednego. Dodatkowe indywidualne wyskoki tylko wtedy plusują. Mi się podoba, chociażby z tego względu iż doskonale wiem jaka trudna to sztuka, więc micles - pełen szacun, bo IMHO jest progres i leci w dobrą stronę.
a co byście wrzucili do naprawy tego cienia Jakieś "kontraświatło" w postaci rozproszonego światła z mocnych reflektorów?
"10kWatt na stronę" powinno załatwić sprawę cieni :D
można z Bułgarskiej podpier..życzyć :D
Zrozumieją głównie Poznaniacy, ale można posilić się także opisem na Wiki
13. "Pytania Bez3manki - Rondo Kaponiera"
Szkoda, że film nie odpowiada na nurtujące mnie od lat pytanie, dlaczego na Rondzie Kaponiera sygnalizacja świetlna zorganizowana jest niezgodnie z Kodeksem Drogowym. :)
To w następnym odcinku :P