chciałem powiedzieć że nie mam pytań. jakbym był natchnionym prorokiem zaraz to by wleciało do Biblii do psalmów:)
ofcoz nic nie mając do Viteza. ale bonk - kuurde ile nad tym siedziałeś?:)
Wersja do druku
chciałem powiedzieć że nie mam pytań. jakbym był natchnionym prorokiem zaraz to by wleciało do Biblii do psalmów:)
ofcoz nic nie mając do Viteza. ale bonk - kuurde ile nad tym siedziałeś?:)
Co do treści fraszki (?) się nie wypowiadam - lepiej nie ;)
Jestem Bonk pod wrażeniem Twojego talentu poetyckiego.
i bany na siedzaco :D
Tylko (pierwsza) polowa wiersza sie zgadza ;) ... bo szkola foto i banami to najbardziej muflon zarzadza.
Ja nie pamietam kiedy ostatnio jakiegos bana dalem a ze szkoly foto wywalilem az jeden post :p
A sam fakt komentarzy ze niby za z dowcipem i doza dobrego humoru napisany wierszyk mialbym komus warna czy bana wlepic znaczy ze kiepsko mnie znacie :twisted: .
Perlpa - na fraszke to za dlugie. Wg mnie to satyra.
bana nie mam, warna nie mam
pomysl sie zrodzil dawno i tak sie z tym nosilem z kilka dniCytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
ale w sumie to czekalem bardziej na "natchniene"- az swietlistosc do mnie przyjdzie, niz nad pisaniem tego
a jak przychodzi "natchnienie" to z łapy pisze takie rzeczy
tam gdzie napisalem o rozumie za dziesieciu, czy tam gdzie napisalem o zjadaniu nikonów ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
ja tam cie Vitez wcale nie znam, za któtko tu na to jestemCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Oj, to prawda... swego czasu (hmm, jakieś 15 lat wstecz) w sanatorium jak mnie naszło natchnienie, to zapisałem 10 stron zeszytu A5 (w kratkę, linijka pod linijką) trzynastozgłoskowcem w dwa wieczory :) Niestety nie mam kopii - zostawiłem wychowawcom na pamiątkę, a w tych czasach ksero było czymś dość egzotycznym :(Cytat:
Zamieszczone przez bonk
mam takie dni ze od rana moge rymami mowic - jak jakis chopin czy cuś
a swego czasu z kolesiami na gg urzadzalismy sobie takie pojedynki na rymy, byl zadany temat i lecielismy. jaja byly nie z tej ziemi
muflon teraz ty cos napisz :mrgreen:
trzeba bylo foto zrobic :PCytat:
Zamieszczone przez muflon
Qrka wodna! Też miewam natchnienia ale jakoś ostatnio lypa :( Ale wątek poetycki jak najbardziej w dechę :) Bravo Bonk - walnij STRONG! :D
no pieknieś nam Pan to wyśpiewał!
Hehe! Akurat niedawno widziałem "Misia" :D