Fragment porannej audycji :-) :
http://rapidshare.de/files/6710219/A...24.10.mp3.html
Wersja do druku
Fragment porannej audycji :-) :
http://rapidshare.de/files/6710219/A...24.10.mp3.html
O co chodzi? Jeśli różnica jest większa, to wskazuje na jedną z dwóch rzeczy: źle przeprowadzony sondaż lub manipulacja. Ja piszę o tym drugim.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
sondaze wyborcze w polsce nie oddaja rzeczyistej sytucaji poniewaz
elektorat samobrony konsekwentnie lekcewazy wszystkie sondarze
(polecam lekture pisma samoobrony - swietne SF)
pamietacie pierwsza ture wyborow?
co mowily sondy a jakie poparcie mial Andrju.
ponaddto polacy wstydza sie swoich pogladow politycznych
na pytanie zadane na ulicy odpowiadaja tak jak wypada,
a gdy nikt nie patrzy glosuja calkiem inaczej
To ja Cię nie zrozumiałem :(Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A w temacie, to skłonny jestem przyznać Ci rację.
No to mamy IV RP....w pelnym skladzie !!! Krzyz na droge i blogoslawienstwo O.Dyrektora...nic dodac, nic ujac
--
Marnow
Moja frustracja narasta z dnia na dzień.....
To co się dzieje to jest jak jakaś p..... równia pochyła
Już mamy obiecywaną koalicję... tylko gdzieś przespałem, że Lepper wszedł w miejsce PO. Ja już się boję obudzić następnego dnia bo może być wszystko inaczej niż dzień wczesniej obiecywali :mrgreen:.
Nie no, bedziemy mieli dokladnie to co obiecywali. Chyba po raz pierwszy nawet.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A konkretnie, to idzie mi o to, ze jasnie oswiecony prezydend Kaczka obiecuje IV RP. No i bedziemy mieli IV RP, jak tylko Prawie Sprawiedliwi wraz z partia Samogwalt doprowadza Polske do bankructwa i kolejnych rozbiorow, po 70 latach wywalczymy niepodleglosc i bedziemy mieli IV RP.
A teraz czekamy na wizyte Policji Politycznej :)
Po prostu szykuje się :
Kilka dni i już wydymali Tuska. Teraz może równie dobrze sprzątać korytarze na Wiejskiej (nota bene lepszej ulicy pod sejm nie mogli wymyśleć)
Proponuje Ojca Pieprzonego Dyrektora Rydzyka na rzecznika rządu.:twisted: ,a Straż Marszałkowska powinna być zastąpiona Szwadronami Radia Ma ryja.:twisted: