Gratuluję świetnego reportażu. Rzeczywiście, oddałes klimat targów stukrotnie lepiej od prawdziwego. Brawo!
czy to na tym stoisku ( http://fotoblog.zowsik.com/wp-conten...2808_small.jpg ) byla wlasnie 14 do podpiecia z mocowaniem canona ?
Tak, na tym. Foto-Tip to jest właśnie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
KubaZowsik świetne zdjęcia! czyste, sterylne takie kolorystycznie, mała GO- mniam :)
no to zostaje podziekowac pajacowi ktory wlasny na tym stoisku stwierdzil ze nie maja z mocowaniem pod canona.... ja pitole kogo oni tam wysylaja , ludzi z ulicy...
HEj :)
dziękuję, cieszę się, że podoba się Wam mój reportaż :)
Kinski - na stosiku samsunga była też jakaś blondyna, ale już mi się nie chciało jej fotografować. A ta która tak mi się podobała a Tobie nie - może to zasada kontrastu. Inne modelki były wg totalnie zblazowane (ale pamiętaj że byłem ostatniego dnia :) ) a ta super. Może u Ciebie było odwrotnie i dlatego modelka Samsunga wydała Ci się taka jak wydała .. A co do stoiska to nie wypowiadałem się bo nie było o czym ;-) heehe
Glorf i dinderi - dziękuję ;-)
MM-architekci - poprosiłem gościa o kolejne obiektywy i nawet nie mówiłem do jakiego systemu ;-) Po prostu odpiąłem swoją 50 1.4, wręczyłem mu a on dawał kolejno te obiektywy 3 obiektywy które chciałem. I podał mi nawet cenę 14-tki, która będzie kosztować 1159 zł.
MarcinG - którego dnia byłeś ?
Oj, była z nimi prawie wszystkimi dziwna sytuacja. Nie oceniam urody, bo wszystkie były śliczne. Chodzi raczej o kontakt, a z tą brunetką z Samsunga był fatalny. Zwykła prośba o sympatyczny uśmiech kończyła podniesieniem brwi w stylu "Ke pasa?". Poza tym ograniczała się do przekładania nogi na nogę i tyle. Największe rozczarowanie, bo każdy kto był rok wcześniej, nastawiał się na ekstra fajerwerki, a tu odpalili kapiszona.
Te z Sony gdzieś znikły do 12:00 (wszedłem o ok. 10:30 i już ich nie było), podobno były, ale gdy wróciły, to obległa je chmara fotografów.
Ale panny to sprawa drugorzędna...
A widzisz :) A do mnie pani z Samsunga sama się ładnie uśmiechała :) Może moja połówka twarzy wystająca zza lustra była ładniejsza niż Twoja ? ;) Żartuję. Ale patrząc na Twoją relację sprzed roku, to należało oczekiwać że przynajmniej utrzyma się poziom.
Jesli ona tam siedzi kilka godzina , meczy ja chmara spoconych "fotografow" gdzie polowa z nich drze morde i wola "tu sie patrz" , a niestety takich chamowatych wiecej , to ja se naprawde nie dziwie ze rzadko kiedy reaguja.
To była godz. 11:00, czwartek. Z innymi nie było najmniejszego problemu ;-]. Szczególnie panna przedszkolanka z tapeciarni.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Za darmo tego nie robi...
No ale to nie sesja zdjeciowa , tylko promocja produktu przez modelek a nie promocja modelki ;] , zdziebko roznica , a wiekszosc faktycznie chce tam sobie portfolio zbudowac czy zaspokoic rzadze bycia pseudofotografem.