125.
Wersja do druku
113 bardzo nienaturalne i to widać- jasna obwódka wokół drzewa, krzaków- niedopatrzenie w obróbce? sam kadr i zawartość sa nieciekawe, duży bałagan brakuje przestrzeni. Według mnie słabe zdjęcie
królika przez nieostrość w ogóle mogłeś sobie darować
116-118 ok
119-124 widoczki jak widoczki, mnie to w ogóle nie kręci
124 idylliczny niby krajobraz a na pierwszym planie jak najbardziej pospolita, brzydka rozjechana kołami droga...:lol:
125 dobry model, w ciekawej pozie ujęty ale przepał ręki i to co starałeś się z nim zrobić mordują zdjęcie...kiepsko
Z landszaftów 124 mi się podoba - reszta albo przez kadry albo może przez fakt ze miejsce niezachwyca zbyt specjalnie mi nie podchodzą. 125 byłoby super gdyby nie to o czym wspomniał MarcinG - ten przepał po lewej straszny jest. Nie wiem czy nie lepiej byłoby go zostawić, albo próbować innego kadrowania.
129. Brak ostrości na twarzy, nic ciekawego
130. Mało ciekawy kadr, but prawie ucięty, powinno być z tej strony więcej zostawione..
Makro i część widoczków idzie w dobrą stronę, ale ostatnie serie słabo... Jakbyś na siłę chciał coś pokazać. Krzywo, nieostro..
dzięki za komentarze. dobrze, że chociaż coś idzie w dobrą stronę.
Ja nie chcę Ci zniechęcić, każdy kiedyś zaczyna, ale sam chyba widzisz, że w pewnych dziedzinach fotografii musisz więcej popracować, a może po prostu bardziej dokładnie wybieraj zdjęcia, które tutaj prezentujesz.
znów troszkę zielepactwa:
131.
132.
133.
kto rano wstaje...
nieprzyzwoita godzina i okolice j. kortowskiego:-D
pierwsze z Sigmy następne z Tamrona
134.
135.
136.