Oj, podpadłeś Snow, podpadłeś ... ;)Cytat:
Zamieszczone przez snow
Wersja do druku
Oj, podpadłeś Snow, podpadłeś ... ;)Cytat:
Zamieszczone przez snow
Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Eeee tobie podpaść to sama przyjemność ;)
tak - synal zapala świeczki na fotkach z cmentarza :-)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
tylko nie wykapany ;-)Cytat:
Zamieszczone przez snow
A to jest akurat proste. Jak mawia mój kolega, kilka nieskomplikowanych ruchów... :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Eee tam :)Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Jeszcze pewnie diety przed ciążą, oczyszczanie organizmu, dużo spacerów, medytacje Zen, zdrowe jedzonko, usilne niestresowanie i dużo zdrowego seksu :)
I w ogóle cuda, które opisują w podręcznikach na kursach przedmałżeńskich (doświadczenie kolegi) :twisted:
Do "wykapanej mamusi" pasowało ;-)Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Oczywiście że nie całe zdjęcie powinno byc wyostrzone. Chodzi o same oczy i ewentualnie usta. Osobiście nieco rozjaśnił bym jeszcze oczy bo według mnie są za mało czytelne (ale to tylko moja opinia).Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Podobają mi się Twoje zdjecia dzieciaczków :). Sam mam takich zdjęć sporo i zastanawiam się czy ich nie wrzucić do swojej galerii. (?)
Pozdrawiam
Perpla, wrzuć, chętnie pooglądam. Chociaż tutejsza młodzież nie lubi zdjęć dzieci ;)
To podobnie jak młodzież z onephoto "nie lubi" zdjęć ślubnych, choć przychylał bym sie do stwiedzenia że część z nich raczej dostaje spazmów na samą myśl o takowych. Z drugiej strony wystarczy wrzucić słubiutkie zdjęcie przerobione na B&W, nadać mu jakiś dramatyczny tytuł i dorobić trochę ideologii do głupoty i sukces murowany - goście sikają z wrażenia. Ufff, od razu mi lepiej :DCytat:
Zamieszczone przez Reno
Pozdrawiam