46 podoba mi się, ma coś w sobie nazwę to "ciemnym charakterem" bo jakaś ciemna strona przemawia a 44 i 45 retusz w oczko , pozdro
Wersja do druku
46 podoba mi się, ma coś w sobie nazwę to "ciemnym charakterem" bo jakaś ciemna strona przemawia a 44 i 45 retusz w oczko , pozdro
44, 45 sa swietne, 46 winieta psuje fotke. Ostatnia... ciekawa choc do mnie nie trafia
48. Promo do najnowszej sesji... enjoy.
siema :-P
odrazuuuuuu zaznaczam , prześledziłem jakies 4 ostatnie strony na których widzę postęp z raczkowania do chodzenia ;) okej
pierwsze co wpadlo oko to - 43 bez rewelacji i 44 bobmba ! ( tylko cos Ci czerń z rękawa modelki przy zabawie kolorami uciekła )
45. fajny kadr, ale tak jak przedmówcy - ostrość dała dyla z oczu
46. też kiedyś byłem zdania , że winietka wszystko załatwi . bzdura. postaraj sie skupić uwagę widza , bez jej używania - serio 8-)
aaaand theen. 48 - wątek dodaje do obserwowanych i jestem ciekaw co pokażesz poza świetnym intro .
czekam na foty . hej
No no no, sie zapowiada... czekam na reszte.
49. Trzy większe kamienie pod tyłkiem :P
Na 50 i 51 widać gacie.
No zgadza się, są kamienie, trafne spostrzeżenie, gacie też widać, lekko bo lekko, ale widać, generalnie nie mieliśmy w zamiarze ich ukrywać. Ale może coś jeszcze powiesz? Bo jakoś mi te 2 zdania nie pomogły w rozstrzygnieciu co dobre a co złe... Sorki.
49 wyszła trochę mała przez ten szeroki dość centralny kadr
50 lewa ręka za mocno wyprostowana - mięśnie trochę zniekształciły smukłość
51 najlepsze. Poprawiłbym widoczność czubka lewego buta.