Poczekajcie... Na poczatku wszystko jest drogie... Canon napewno chce troche nadrobic na zapalencach (ma racje :D )... Potem cena napewno spadnie... Mysle ze jest duza szansa na 2.5k$ za jakis czas.
Wersja do druku
Poczekajcie... Na poczatku wszystko jest drogie... Canon napewno chce troche nadrobic na zapalencach (ma racje :D )... Potem cena napewno spadnie... Mysle ze jest duza szansa na 2.5k$ za jakis czas.
Czacha, wszystko OK, ale to ma kosztować w Polsce ca 15000 PLN. Za co!!!Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Myslal indyk o niedzieli, a w sobote leb mu scieli :lol:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
ja Ci juz moge powiedziec, ze sie mylisz. Canon jest ostatnia firma, ktora posadzalbym o robienie eksperymentow. jesli wypuszczaja taki aparat, to znaczy ze z badan rynku wyszlo, ze jest na niego zapotrzebowanie gwarantujace dochod. i to nie maly dochod, bo Canon nie rzuca sie na ochlapy.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
roznica miedzy Canonem a Nikonem, Minolta czy nie daj bios-ie Pentaksem tkwi miedzy innymi w tym, ze Canon uwaznie sledzi rynek swoich aktualnych i potencjalnych uzytkownikow i dostosowuje aparaty do nich. i robi to w taki sposob, zeby ich zdoic maksymalnie z forsy.
zauwaz, ze wsrod uzytkownikow Canona nagminne jest kombinowanie jak tu zdobyc kase na nowa zabawke. w dzisiejszym swiecie Nikona kombinowanie tez jest... jak usprawiedliwic firme, ze D100 nie ma nastepcy od n-lat, i jak z D70 zrobic bog jeden wie jaki cud techniki... :-) jak myslisz, ktora firma jest w lepszej sytuacji i ma lepsze perspektywy na zarobienie forsy?
Poza tym, zeby wydawac takie sady, trzeba miec wystarczajace poparcieCytat:
Zamieszczone przez Czacha
dla argumentow. Dobrym argumentem sa swietne zdjecia, gdzie dowodzisz,
ze ta "srednia puszka" nic ci nie da, bo ja przerosles zanim ja
wprowadzili do sprzedazy. Mysle, ze Arkan ma tu niezle poparcie ;-)
Zdjecia kolegi pn sa ... takie proste, domowe...
taaa.. moglo by byc taniej.. ale z 2giej strony.. wiele osob czekalo na taka cena.. (nie.. nie 15tys PLN a 3tys dolarow ;) ) .. i jakbym nie kupil samochodu to mialbym w koncu wymarzony FF.. do tego mial bym 3ke w wydaniu cyfrowym - analogowa uwazam za *idealny aparat
* - spelniajacy 99,9% wymagan
Nie twierdze, ze nie, zycze Canonowi wszystkiego najlepszego, bo i czemu nie, ale twoje wrozenie z fusow nie przekonuje mnie tez na tak. Zobaczymy.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Ja mam nadzieje, ze obie nasze ulubione firmy beda sobie dobrze radzic, bo to i konkurencja, i rozwoj, i nowe modele, i spadek cen...
To ja mam gdzies zdjecia w necie?Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
http://niescior.foto.fm/ ? ;)
.. a wracajac do tematu...
"odwiedz strone domowa"Cytat:
Zamieszczone przez pn_