Hehehehe mialem od poczatku nosa. Wlasnie tak sie zastanawialem przy poprzednim poscie czy napisac o tym ,zeby kolega zaczal sledzic watek kicz projekt (ze zamkniety to sie teraz dowiedzialem, nie mam czasu sledzic forum dokladnie) bo pewnie sie tam znajdzie i przeczucie mnie nie mylilo.
Hyhon kolego ode mnie: Wywaliles kupe kasy w bloto. Koledzy dobrze radzili a Ty posluchales sprzedawcy. Nie od dzis ludziom co bardziej kumatym wiadomo ,ze sprzedawcy sie nie slucha, bo w sklepach "branzowych" w 80% pracuja ludzie z ulicy nie majacy o tym pojecia (bo przeciez kumaty fotograf bedzie robic sluby za 3kpln za weekend a nie za 1,8kpln miesiecznie w media markt czy innym fotojokerze, to chyba oczywiste), a pozostale 20% bedzie Ci swiadomie wciskac to na czym ma najwieksza marze. Przykre ale prawdziwe...
Co do zdjec to sa fatalne i prosze ludzie nie usprawiedliwiajcie ,ze skoro ludzie takie chca to jest ok. Otoz nie. Nie robcie z tego forum kolka wzajemnej adoracji i glaskania sie po glowie. Promujmy dobre zdjecia i podnosmy poziom zarowno wsrod amatorow jak i "zawodowcow". Ja od jakiegos czasu swoich zdjec nie pokazuje bo stwierdzilem, ze sie nie nadaja, a uwierz mi ,ze sa sporo lepsze od tych Twoich, choc jestem amatorem i robie tylko dla siebie.
Skoro tak dobrze dziala u mnie "intuicyia" to za rok pewnie zobaczymy ten sprzecik na allegro, bo sam dojdziesz powoli do tego ,ze Cie to ogranicza.