W 2-3 auta spoko, wezmę linę , będzie fajnie - może nawet reportaż z walki z żywiołem ;)
Czasem mnie zresztą nosi na offroad :) LINK
Wersja do druku
W 2-3 auta spoko, wezmę linę , będzie fajnie - może nawet reportaż z walki z żywiołem ;)
Czasem mnie zresztą nosi na offroad :) LINK
Ja się pisze na to :D
Weźcie od razu łopaty i sondy lawinowe.
Mam nadzieję że nie będzie problemem jeśli zabiorę swojego 10-letniego syna? Ma chłopak swojego Canona.
Mam 2 wolne miejsca w samochodzie a i bliziutko Sigma Pro Centrum mieszkam ;)
Dobra to ja na 100% będę przed siedzibą radia. Tylko mam jedno pytanko, który Canonier mnie zabierze ? :D
Pod siedzibą Radia się dogada myślę wszyściutko :)
Po mojemu to obie drogi (te po których wolno się poruszać) już są nieprzejezdne. Się zobaczy. Te nasze auta - Twoje tez - do off-road to się nadają mniej niż eLka do wbijania gwoździ. :-) Raczej można próbować się dostać od strony "normalnej" drogi na Kołowo. Ciężko będzie....
Ja będę na Smoczej ok. 1015 (o ile uda mi się odkopać garaż). Ciekawe ile poczekamy na tych z miasta. 20 min na dojazd spod radia to baaaaaaardzo optymistyczne założenie. Zwłaszcza, że dalej sypie.
ja też będę o 10.15, jak ktoś ma linkę to niech faktycznie weźmie bo może się przydać
Prawdopodobnie pojawię się z Kazikiem - wiem pamiętam chyba jak dojechać więc też gdzieś na Smoczej będę ewentualnie koło kościoła będę czekał i na pewno w komunikacji będę. Do obaczenia.