jest dobrze, ale bez rewelacji. Obróbka nie w moim guście ale szanuję. A po zdjęciach 2,3,4,5 byłem pewien ,że to wesoły pociąg na Woodstock. pzdr!
Wersja do druku
jest dobrze, ale bez rewelacji. Obróbka nie w moim guście ale szanuję. A po zdjęciach 2,3,4,5 byłem pewien ,że to wesoły pociąg na Woodstock. pzdr!
A co jest nie tak z obrobka?
:O !
Kopara opada!
a mi się wydawało, że już po pierwszym foto widać, że to nie wesoły pociąg na Woodstock. Chyba że teraz jeżdżą tam parowozy :D
wiem, że nie można wklejać linków, ale tym raze inaczej się chyba nie da. W linku fotocast o Sławku który gra w tenisa stołowego. http://weekendfm.pl/?n=29879
ps. jeżeli któryś z administratorów potrafi, to można wstawić okienko z filmem, ja nie wiem jak to zrobić.
Dużo fajnych zdjęć, złożone też nieźle od strony video, ale audio mi nie leży...
cztery krowy :mrgreen:
Ta w oddali po prostu nie dba o swój wygląd i nie przyszła się przejrzeć w lustrze :D
Sympatyczna klatka, taka na przełamanie dzisiejszej pogody.
Cykl z pociągiem - czapki z głów!
Witam,
przeglądałem cały Twój wątek - bardzo ciekawe reportaże, podoba mi się większość tematów (większość zdjęć też :D ) ale chciałem zapytać...
jak realizujesz taki reportaż, np ten w klinice weterynaryjnej - czy po prostu pogadałeś z weterynarzem i ot tak pozwolił Ci robić zdjęcia?