Na krytyke sie obrazasz, wiecc krytyki nie bedzie. Zyj w nieswiadomosci.
Wersja do druku
Świetny wątek do poczytania na niedzielne popołudnie.Lepsza rozrywka niż wszystko razem wzięte co serwuje nam telewizja:D
Lepsza rozrywka niż u mnie? :P Nie wierzę!
Co do zdjęć : Poziom niski, obróbki pewnie zero, często krzywe kadry, nieostro, zła perspektywa, brak godnego tematu. Możnaby wymieniać w nieskończoność.
ja dopiero co zaczynam wstawiac zdjecia na CB, przygotowany jestem na wszyskie "gnioty", "chlamy" "kiepskie" - po to wlasnie wystawia sie, zeby zobaczyc reakcje, czy sie podoba komus czy nie.
Jak sie nie podoba, przelknac sline, i dalej polepszac warsztat.
Swoje fotki wstawilem dopiero po jakims czasie, jak doszedlem do wniosku, w jakims tam procencie pasuja do reszty wystawianych. Trzeba miec IMO troche samokrytyki.
Mzeta - zdjecia sa przecietne, pstrykaj pstrykaj pstrykaj... a zobaczysz ze w koncu Ci sie uda zrobic zdjecie o ktorym nie powiedza "gniot".
no jak bedzie ciagle tak '' pstrykac, pstrykac, pstrykac'' to raczje ciagle beda mowic ze gniot ;)
Poczekajmy w spokoju na następne, wierzę że postęp będzie.
no ale pstrykac i poprawiac :]
ok to pstrykam i poprawiam. a zdjęcia coś próbuje obrabiać w gimp-ie bo z mojego aparatu wychodza mdłe i szarobure że tak powiem. Kamil dzięki za pocieszenie... Asthral i preinwher dzięki za wiarę. pozdrawiam i do zobacznia;)
w internecie ejst mnóstwo tutoriali jak obrabiac zdjecia w gimpie... do podstawowej obróbki wystarczy nawet picasa... powodzenia i trzymam kciuki ;)