Tak, sprzęt doszedł dzisiaj z rana, tudzież jeśli zamuliłaby PocztaPolska doszedłby po 27mym, tak więc tak czy siak, musiałbym coś wybrać PRZED świętami.
Wersja do druku
Tak, sprzęt doszedł dzisiaj z rana, tudzież jeśli zamuliłaby PocztaPolska doszedłby po 27mym, tak więc tak czy siak, musiałbym coś wybrać PRZED świętami.
Wyobraź sobie że wystarczy pudełko po butach i rolka kliszy z kiosku. Nie wspomnę o możliwości pożyczenia jakiegoś kompakta od znajomych/rodziny.
To takie dosyć nieudolne tłumaczenie jak na osobę aspirującą do wykonywania Fotografii Kreatywnej i z takim cytatem w każdym z postów.
Pokasowali mi posty z tematu z battle'em to napiszę tutaj, może się uchowa.
Przedstawię najpierw jedną definicję :
Czy poprzez wrzucenie zdjęcia na hosting rozpowszechniłem je? Czy dzięki temu że ono sobie tam leżało, potencjalny użytkownik forum canon-board.info wiedział, które zdjęcie w pojedynku jest mojego autorstwa?Cytat:
Zamieszczone przez http://pl.wikipedia.org/wiki/Publikacja
Czym różni się hosting od domowego komputera z internetem? Może nie mogę mieć zdjęć na kompie z internetem, bo są one automatycznie publikowane?
Czuję się pokrzywdzony i oczekuję wyjaśnień. Chciałbym poznać interpretację regulaminu podforum Battle Cage moda, który zdyskwalifikował moje zdjęcie.
Wy potraficie nawet swojego battla rozwalic...no gratulacje:mrgreen:
Hah tylko skąd admin wiedział o tym zdjęciu, że znajduje się na hostingu. Swoją drogą to głosowałem właśnie na to zdjęcie.