Po pierwsze nie zrozumialas oco chodzilo w battlu. A co do uzycia ps-a w fotkach pogadamy jak sie skonczy battle, bo troche sie usm ialem czytajac twoj komentarz. ;-)
Wersja do druku
Cieszę się, że poprawiam humor. A poza tym przecież zaznaczyłam, że moje uwagi bezpośrednio nie dotyczą waszych 'zawodów', tylko jakiegoś szerszego kontekstu i kobiet na zdjęciach. Ale jeśli nadal nie rozumiem to w takim razie możesz mi wszystko wytłumaczyć na priv, nie ma problemu :)
Ale jeśli nadal nie rozumiem to w takim razie możesz mi wszystko wytłumaczyć na priv, nie ma problemu :)[/QUOTE]
a tam zaraz na priv - tu dawajcie my też chętnie poczytamy:mrgreen:
Taj- naprawdę nie masz racji! I tu nie chodzi o PP o, którym trzeba myśleć przed a nie po zrobieniu zdjęć. Mylisz się ale to bardzo nazywając te zdjęcia przeciętnymi. Zdjęciom tym do przeciętności jest bardzo, bardzo daleko. Ale nie mniej oba zestawy coś łączy. Wydaje mi się, że bardzo podobny jest poziom zdjęć o czym może też świadczyć wyrównany poziom oddanych głosów na poszczególne zestawy. Ja nie jestem zwolennikiem tej zabawy bo wydaje mi się, że w fotografii nie ma miejsca na wyścigi. Ale obserwowałem ten wątek z powodu zamieszania jaki wokół niego powstał. Zarówno z jednej jak i z drugiej strony spodziewałem się znacznie lepszych efektów. Wydaje mi się, że przynajmniej jednego z zawodników na to stać.
Pozdrawiam Zwycięzcę!
A ja napiszę:
Taj - naprawdę masz rację!
Właśnie o to mi chodziło patrząc na zdjęcia.
Sergiusz - piszesz, że zdjęcia są dużo, dużo lepsze niż przeciętnie, a później, że spodziewałeś się lepszych efektów - więc oczekiwałeś przebłysku geniuszu ?!
PP w sensie "wywoływania" zdjęcia, korekty tonalne, wyostrzanie itp to oczywiście potrzebne i jest O'K, drobne poprawki - jasne, może być, ale smarowanie gumką lub pędzlem po twarzy - fuj, to już za dużo ;)
Gratuluje koledze Kucza21 wygranej. I mam nadzieje ,ze splodzimy jakis rewanz, "w tym smutnym jak p.... forum" <-- cytat. ;-)
szczerze mnie dziwi wynik battle'a..
gdyby o gustach sie nie dyskutowalo to nie byloby battli:) a ich wyniki to tylko i wylacznie gusta:)
moje odczucie? zestaw nr 1 ma 1 zdjecie z klimatem, zestaw nr 3 moze nie ma jednego wybitnego zdjecia, ale jest technicznie duzo lepszy i jako calosc trzyma wyzszy poziom.
a oceniam zestaw a nie pojedyncze foto:0