A znajdziesz choć jedno zdjęcie gdzie palec nie jest na spuście?
Wersja do druku
A znajdziesz choć jedno zdjęcie gdzie palec nie jest na spuście?
A dla mnie super pomysl na inne wykorzystanie kanalu do napraw samochodow. Jestem za maluski na ocene techniki zdjec ale tak jak wiekszosci podoba mi sie 5
Pewnie że znajdę ;)
Cała seria militarna w moim odczuciu jak najbardziej udana, choć zdecydowanie lepiej wyglądają te w kolorze niż B&W.
Dzięki za dotychczasowe opinie.
mam nadzieję ze moderatorzy nie mają mi za złe trochę za dużej wagi niektórych zdjęć,
szkoda mi było je bardziej kompresować
[#12#]
kamuflarz MARPAT Desert
[#13#]
Witamy na wojnie.
[#14#]
[#15#]
Bardzo liczę na jakieś komentarze i oceny ;-)
Pozdrawiam.
Ostatnie wyślij na WPP. Tylko musisz wykminić jakiś aktualny opis :D
Dobre foty i tyle! Jest mega progress. Mam nadzieję, że udzieli się on także w następnych shootoutach.
tylko takie małe ale - ta broń nie pasuje do tego sołdata
Noo dobrze, że na tych ostatnich modele są brudni. Na poprzedniej stronie dziwnie to wyglądało, pełen rynsztunek, pole walki i sterylnie czyści modele. Militarne zdjęcia świetne, choć w moim odczuciu ta cukierkowa obróbka trochę nie pasuje.
Dzięki, heh może być ciężko :D teraz ewidentnie mi temat podpasował
:lol:
tak, wiem i mnie to boli. Niemodyfikowany Kałach to bardziej pod talibów czy innych partyzantów podpada.
Marzyło mi się M16, M14- byłoby idealne. Do tego Humvee albo SKOT i Black Hawk na niebo :D
Cóż, niekomercyjna sesja z kumplem z wykorzystaniem tego co było, pierwsza taka jaką robiłem, jakby sponsorem został jakiś dealer airsoftowych zabawek to bym poprzebierał w broni.
Używając lamp w słoneczny dzień i świecąc mocno już poszedłem w tym kierunku. Trochę żałuję że nie zrobiłem więcej bez flashy ale chciałem właśnie spróbować czegoś nowego z nimi, pozwalając sobie niekiedy trochę przesadzić co oglądać można poniżej :)
[#16#]
MMM z forum zrobił kiedyś podobne zdjęcie ;)
Nazywał to chyba screenem z gry Call of Duty :D bardzo trafnie zresztą hehe
ot tak pokazuję w ramach bonusa bardziej