no to chyba nikt nie lata przez cala impreze z plecakiem na plecach :D
przynajmniej ja sie nie spotkalem z czyms takim.
poprostu w czyms trzeba miec sprzet i ewentualnie cos do picia czy jakies duperele.
Wersja do druku
no to chyba nikt nie lata przez cala impreze z plecakiem na plecach :D
przynajmniej ja sie nie spotkalem z czyms takim.
poprostu w czyms trzeba miec sprzet i ewentualnie cos do picia czy jakies duperele.
Nie no wyglada wyglada masz racje , jak ktos tak jak ja nie jest zmotoryzowany to dopiero problem jest jak sie spakowac/ubrac zeby miec wszystko przy sobie :/ , koszmarek czasem ,na szczescie czesto gesto jest gdzie sprzet zrzucic.
A więc następnym razem zamiast garnituru biorę wytarte jeansy i podkoszulek :)
Grunt żeby pasowało do plecaka :D
nie przesadzaj wystarcza ciemniejsze spodnie , koszula , sweterek i mozna wygladac jak czlowiek , za to czuc sie swobodnie ;]
mnie nie obchodzi jak kto sie ubiera ale... jak ogladam zdjecia ze slubu i widze na co trzecim goscia z kamera w wytartych dzinsach, w koszuli z krotkim rekawem, rozpietej prawie do polowy, to na miejscu mlodych nie bylbym taki wyrozumialy...
Obowiązkowo dla canoniera:
czarna koszula, białe spodnie i czerwony pasek
a do tego:
czarny EOS, biała L-ka z czerwonym paskiem.
Dla mnie zestaw: wygodne spodnie czarne sportowe od garnituru, koszula z krótkim rękawkiem, buty cichobiegi i mnóstwo zapału - zestaw jest idealny (:
Zwiazana... umowa. Przychodzi do pracy jak napisales. Nie widziales innych stanowisk pracy gdzie garniak jest wymagany? Zacznij sie obracac wsrod ludzi ;)
Przeciez nie musisz i to jest w tym najlepsze - jest wybor ;-)
U mnie to nie decyduje o zleceniu ale wypada sie odpowiednio ubrac choc to co mam na sobie zalezy od tego na jaka PM trafie.
właśnie dlatego, że to jedna osoba ubrana nieadekwatnie do okoliczności, więc od razu zwraca na siebie uwagę i wprowadza dysonans... nikt nie mówi o noszeniu fraków, garniturów od armaniego itp. ale odrobinę szacunku dla młodych i ich gości...
pomijam już fakt, że w czasie składania życzeń ustawił się dokładnie pomiędzy panna młodą a młodym i na każdym zdjęciu ze składania życzeń będzie taki oto obrazek:
pan młody, kamerzysta, panna młoda...