nie, ale mozna bylo odniesc takie wrazenie ...tym bardziej po obejrzeniu tych klipow ;)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Wersja do druku
nie, ale mozna bylo odniesc takie wrazenie ...tym bardziej po obejrzeniu tych klipow ;)Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Hehehehe przeciez tam bylo jasno powiedziane ze "we all do it" ;)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Dzisiaj w warszawskim ZOO przyszedl na swiat bizonek ;-) Niestety spoznilem sie na narodziny (nawet nie mialem pojecia ze maja miec miejsce), jak doszedlem do wybiegu bizonow to gowniarz juz mocno stal na nogach i domagal sie zarcia, a matka "pozbywala" sie lozyska :shock:
to ta co Jackowi tak dobrze wyszła [z kadru ;)] Jacek - Pozdroofka :P
Junior z mama:
:mrgreen:
Seti - heh te lwice to praktycznie takie same mamy :lol: Ale twoja lepiej skadrowana, jak tak porownuje to dochodze do wniosku, ze za malo swojej powietrza przed pyskiem zostawilem :roll:
Najlepiej skadrowaną to ja mam, bo już w cieniu była ;). Seti tak mo ją wystawił, że ho ho :mrgreen:
kavoo: a Ty wiesz, że w poznaniu jest motylarnia i codziennie dowożą nowe poczwarki ?!! i tak jeszcze chyba tylko miesiąc.. można by stasiowi z plfoto konkurencję zrobić ;) ino szkła nie mam odpowiedniego.. tak bym pewnie już tam siedział.. :)
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=2970Cytat:
Zamieszczone przez seti
Zerknij na PF Ronniego Gauberta - prawie wszystkie motyle i gasienice robi zwyklym (nie makro) tele z pierscieniami posrednimi.
A tak to wyglada z moja rura (pelne kadry):
400mm + 68mm ext
200mm + 68mm ext
Jasne, ze nie jest to skala 1:1, ale jesli dwuzlotowka wypelnia kadr w takim stopniu, to do motyli wystarczy ze sporym zapasem 8) Niepotrzebne jest szklo makro, to nie mrowki czy mszyce, ze trzeba je lapac w lifesize ;-)
Przy 200mm i focusie ustawionym recznie na minimum ostrosc lapalem w odleglosci ok. 20cm od przedniej soczewki, przy 400mm odleglosc byla duuuzo wieksza. Tak wiec focenie komfort, przynajmniej jesli chodzi o te wieksze owady :-)
Pierscionki w razie czego mam, szklo makro tez :twisted:
a no niestety wyszła mi z kadru bo sie komus zachcialo z nia rozmawiac :-), a fotki mam jak bym żyrafe złapał więc nie pokaże :-).. ale mam ją z tego ujęcia gdzie cię wpuściłem :-PCytat:
Zamieszczone przez seti
100% bez crop'a prawie jak 2 zł kavoo :mrgreen:
zaraz, zaraz - jeśli mnie pamięć nie myli, to Seti nic nie robił, a ty żeś się darł "spie....j" - no to wstała i polazła w cień :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Dolek